Özdilek

Güncel

Tuvalete kamera koyan sapık pişman olmuş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın da bulunduğu Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki kadınlar tuvaletine gizli kamera yerleştirirken farkında olmadan kendisini de görüntüleyen E.D isimli şahıs polise teslim ol

27 Mart 2013 Saat: 20:19
Tuvalete kamera koyan sapık pişman olmuş
Tuvalete kamera koyan sapık pişman olmuş
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının bulunduğu, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde geçtiğimiz günlerde oldukça şaşırtıcı bir olay yaşanmış ve temizlik görevlileri bayan tuvaletlerini temizlerken klozet yanında bulunan bir noktaya yerleştirilmiş anahtarlık kamerayı bulmuştu. Olayın SDKM yetkililerine haber verilmesi üzerine, yetkililer polis yerine Büyükşehir Belediyesi'nin Hukuk Servisi ve Güvenlik Amirliğine haber verdi. Durumun öğrenilmesi ve tepki görmesi üzerine polis ekiplerine de bilgi verildi. 

KENDİSİNİDE ÇEKMİŞTİ
Polisin yaptığı incelemede anahtarlık türü gizli kameranın tuvalete 18 Mart'ta yerleştirildiği belirlendi.  Ayrıca kamerayı yerleştiren şahısın olayı gerçekleştirirken bir ara yanlışlıkla kendi görüntüsünü de çekmesi polisin işini kolaylaştırdı. Yapılan araştırma sonucu kameraya takılan kişinin kafeyi işleten şahısın yanına arada bir gelip giden ve yardımcı olan kardeşi E.D olduğu belirlendi. Polis E.D isimli şahısın yakalanması için araştırma başlattı.  Aranan şahıs öğlen saatlerinde polise gelerek teslim oldu. 

KİMSENİN YÜZÜNE BAKAMADIM
Polise teslim olurken kamerayı bir anlık karar ile yerleştirdiğini, normalde kendi çalıştığı dükkânda hırsızlık olayları için kullandığını,  abisinin iş yerine gittiğinde  bir anda aklına böyle bir şeyin geldiğini ve yaptıktan sonra pişman olduğunu, gidip almaya çalıştığını ancak alamadığını, olay ortaya çıkınca da kimsenin yüzüne bakamayarak saklandığını söylediği iddia edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat