Özdilek

Güncel

Tuvalet kavgası

İzmit Belediyesinde ihale günüydü. Diğer ihalelerde sorun yaşanmazken, Fevziye Camiinin tuvaleti ihalesinde kavga çıktı, taraflar belediye önünde taşlı sopalı kavgaya tutuştu.

14 Mart 2013 Saat: 12:47
Tuvalet kavgası
Tuvalet kavgası
İzmit Belediyesi Encümeni, dün 9 yerin kiralama ihalesini gerçekleştirdi. İhalede 6 yer için talipli çıkarken, 3 yer için teklif veren olmadı.
Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:5 adresindeki daha önce 6.500 TL aylık kira ile işletilen Fevziye Camii tuvaletinin 3 yıllığına, 1 yılı peşin, kalan iki yılı da bir yıl sonra peşin ödenmesi koşuluyla aylık 8 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıktı. İhaleye Kemal Çınar, Buluş Başyurt, Eyüp Gül, Aşık Yemek firması adına Zafer Aşık ve Mehmet Azbay katıldı. Açık arttırma yöntemiyle gerçekleşen ihalede ilk çekilen Zafer Aşık oldu. 500’er lira arttırmayla giden ihalede mevcut işletmeci Kemal Çınar 10 bin TL’de çekildi. İhaleye devam etmek isteyen Buluş Başyurt ve Mehmet Azbay, rakam 17 bin TL’ye dayanınca çekildiler. Eyüp Gül Fevziye Camii tuvaletini aylık 17 bin TL kira bedeliyle kiralamış oldu. İhale bitiminde tuvaletin eski işletmecisi Kemal Çınar ile Buluş Başyurt arasında tartışma çıktı. Belediye binası önünde taraflar arasında taşlı sopalı kavga yaşandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat