Siyaset

Tutuklu başkana sahip çıktılar

MHP Darıca, meclis üyesi adaylarını dün Bayramoğlu Paradise İsland Hotel Otel’de düzenlediği programla kamuoyuna tanıttı.

22 Şubat 2014 Saat: 10:01
Tutuklu başkana sahip çıktılar
Tutuklu başkana sahip çıktılar

MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen kendilerinin bir yıllık başarılı çalışmalarını karalamak isteyenlere sert tepki gösterdi. Gülen, “Bu dava 2008 deki kapatılmış bir davanın tekrar açılmasıdır. Bu bir kurumsal dava değildir, şahsının ticari bir davasıdır. Bunun üzerinden Erkan Başkan’ın, MHP’nin, ilçe teşkilatının ve Arif Gülen’ in belediye başkanlığını göğüslemesini olumsuz bir yöne çekmek, bize bu saatten sonra sadece madalya takmaktır. Bu olayı ne kadar kaşırlarsa biz o kadar hızlı iktidara yürürüz.” 


‘KARALAMA KAMPANYALARI DÜZENLİYORLAR’
“Bazı haber sitelerinin altındaki yorumlar rumuzlarla verilmiştir. Bu iş Darıca’ da ki kampanyamızı karalamaya yönelik bilinçli yönlendirilmiştir. MHP’de herkes koca yüreklidir. Ben hayatım boyunca yalan söylemem, dün ‘Gülen başkan yalan başkan’ diye yorumlar atmışlar. Ben ilçe başkanımın cezaevinde olduğunu bilmiyordum. Bu aramızda iletişimin olmadığı anlamına gelmesin. Bu onun koca yürekliliğidir. Beni ceza evi şartlarından bile özel numarayla arayıp haftada bir nasıl gidiyor, başkanım bir şeye ihtiyacın var mı diye soruyordu, bende kendisini yurtdışında biliyordum. Ben üzüldüm, kızdım. Neden böyle yapmış biliyor musunuz? Bizim çalışmamız bizim meclis üyesi sıralamamız, yoğunluğumuza bir de ‘ben onlara dert olmayayım, Arif Gülen’in kafasını ben karıştırmayayım’ diye koca yüreğini ortaya koymuştur. Biz inandığımız bütün arkadaşlarımızın peşinden gideriz.”


‘ARİF GÜLEN DARICA’NIN REALİTESİDİR’
Programda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “ Kocaeli’ de hangi siyasi parti bir yıl önceden belediye başkanlığı çalışmalarına başlamış ve trendini hiç düşürmemiştir. Tek Darıcadır. Ben seçim alacağımın altını dolduran bunu da hak etmiş bir ekiptir. Arif Gülen Darıca’ da bir realitedir. Darıca İlçe başkanımız cezaevindedir. Basında çıkan ihaleye fesat karıştırmak gibi bir durum yoktur vergi beyannamesindeki eksik evraktan dolayı bir durum vardır. Ayın üçünde dışarıya çıkacaktır. Burada sorulması gereken neden seçime bir ay kala normalde ötelenmesi gereken ceza verilmiştir. Arif Gülen ve teşkilatını karalamaya yöneliktir. Ne olursa olsun bedeli bize neye mal olursa olsun Darıca MHP’nin olacaktır” ifadelerini kullandı.


‘ARKADAŞIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEKTİR’
MHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı da yaptığı konuşmada seçime yönelik bir komplonun yapıldığını ifade ederek şunları söyledi: Arif Başkan seçim çalışmalarında iki kış bir yaz geçirdi ve herkese tur bindirmiştir. Ne kadar başarılı bir çalışma sergilediği malumunuzdur. Erkan Başkan’ı dün ziyarettik, ayın üçünde de kardeşimizi oradan alacağız. MHP olarak kendisine sahip çıkıyoruz çünkü suçu yok kendisine de söyledim sen yüz kızartıcı partimizi üzecek bir şey yapmadın dedim bu tamamen bir siyasi komplodur. Önemli değil Darıca’ da bunu biliyor, Genel Merkezde bunu biliyor. Arkadaşımız gelince tekrardan kaldığı yerden devam edecektir.


İŞTE GÜLEN’İN MECLİS LİSTESİ
MHP Darıca’nın Belediye Meclis Üyesi Adayları: Turgut Aktaş, Ahmet Uzun, Celil Akbulut, Sedat Ekşi, Çağla Özdinçer Özbek, Habip Oktay, Şemistan Subaşı, Şemsettin Bahadır, Mustafa Çimen, Ahmet Güneş, Belkıs Uzunoğlu, Nihat Erdoğan, Orbay Demir, Meliha Feriha Akcan, Muzaffer Köç, İzzeddin Cezlan, Hasan Ali Köseali, Hasan Kostak, Sinan Engin, Ekrem Bingöl, Şemistan Geçğili, Ferit Ulu, Tahsin Demircan, Neşe Çelik, Gökan Oral, Sebahat Yerlikaya, Sultan Bulut, Kontenjan: Azize Aydın, Bekir Uz, Cüneyt Çopur. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat