Özdilek

Kültür/Sanat

TURSAB Madalya Dağıttı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni Anma etkinlikleri nedeniyle Kartepe’de düzenlenen kros yarışlamaları ilköğretim okulları arasında küçükler ve yıldızlar kategorilerinde yapıldı. Yarışlarda dereceye giren öğrenciler madalyalarını Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve beraberindeki TURSAB heyetinden almaları ayrı bir renk kattı.

Kartepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü nezaretinde Kartepe’de düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehirtleri’ni Anma kros yarışmaları büyük heyecanlara sahne oldu. Yarışların düzenlendiği gün ilçede 'Kartepe Turizminde Yeni Ufuklar Çalıştayı' na katılan TURSAB Bölge Yürütme Kurulu Başkanları da Belediye Başkanı Şükrü Karabalık eşliğinde ilçeyi geziyordu. Seka Kamp Alanı’nda miniklerin heyecanına ortak olan TURSAB BYK Başkanları Nezih Üçkardeşler, Nejat Karagöz ve Aziz Ciga, kroscuları tek tek tebrik edip madalyalarını taktılar.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sporun her branşının yapıldığı ilçede geleceğin sporcularının ödül töreninde miniklerin heyecanını paylaşmaktan da mutluluk duyduklarını belirtti. TURSAB BYK Başkanları da, Kartepe’nin güzellikleri eşliğinde spor yapmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşayan miniklere madalya ve kupalarını vererek onlarla fotoğraf da çektirdiler.

Yarışmalarda kızlarda derece giren 1 . olan Pakmaya İlköğretim Okulu Öğrencisi Nurdan Kaşıkçı yarışma sonunda rahatsızlanarak hastahaneye kaldırılmıştı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan da, sporcuyu hastahanede ziyaret ederek madalyasını taktı.

 

KÜÇÜK KIZLAR TAKIM SIRALAMASI

1- Köseköy İstasyon ilköğretim okulu

2- Pakmaya ilköğretim okulu

3- Pakmaya Muzaffer İncakara i.ö.o.

 

KÜÇÜK ERKEKLER TAKIM SIRALAMASI

1- Rahmiye i.ö.o

2- Pakmaya i.ö.o

3 -Pakmaya Muzaffer İncekara i.ö.o

 

YILDIZ KIZLAR TAKIM SIRALAMASI

1-      Köseköy İstasyon i.ö.o

2-      Pakmaya i.ö.o

3-      Rahmiye i.ö.o

 

YILDIZ ERKEKLER TAKIM SIRALAMSI

1-      Rahmiye i.ö.o

2-      Köseköy İstasyon i.ö.o

3-      İbrikdere Veli Akgün i.ö.o.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat