Özdilek

Siyaset

Türkkan’dan görkemli iftar

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kendisine ait çiftlikte MHP teşkilatlarını ağırladı. İftara katılanlar arasında Cumali Durmuş da vardı.

23 Temmuz 2014 Saat: 17:14
Türkkan’dan görkemli iftar
Türkkan’dan görkemli iftar

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Dilovası’nda bulunan kendisine ait Nezir Ağa Çiftliği’nde teşkilat üyeleri ve basın mensuplarını iftar yemeğinde ağırladı. Konuklarını kapıda karşılayan Türkkan, herkesle tek tek ilgilendi. İftara katılanlar arasında İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli eski Milletvekili Cumali Durmuş, Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Özcan ve İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner İspirli de vardı.


İftarda kısa bir konuşma yapan Türkkan, Ramazan ayının ruhların arınma ayı olduğunu belirterek, “Rabbim bu ayda eziyet çeken, kanı dökülen bütün Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı. Müslüman devletlerin 5 milyonluk İsrail karşısındaki sessizliğine değinen Türkkan, “Bütün İslam devletlerinin bir tek sese ihtiyacı var: Tük’ün sesi” dedi.


Konuyu Cumhurbaşkanlığı seçimlerine getiren Türkkan, “Herkes kendini bu seçimde görevli olarak addedip, başta komşunsa, arkadaşına, bu seçimde oy kullanmasını istemelidir. Mutlaka önce oy kullanmak ve kullandırmak lazım. Oy kullanma oranını yüzde 85’lere çıkardığımızda, bu seçimin galibi biz olacağız” dedi. Bazı vatandaşların Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanımadığını kaydeden Türkkan, “Ama Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyoruz, yetmez mi? Bu seçimi Cumhurbaşkanı ya da diktatör seçiminin olacağı bir seçim olarak görün. Başbakan Erdoğan hiç saklamıyor, bu sistemi değiştireceğim diyor. Onun kafasındaki sistem diktatörlük sistemidir “ dedi.

 

Türkkan, daha sonra Cumali Durmuş’u platforma davet etti. Türkkan’a teşekkür eden Durmuş, “Mücadele azmimizin artarak devam etmesini istiyorum. Türk milleti süratle kendi kimliğinden uzaklaştırılıyor. Sözüm ona İslami referansları olan kişilerin eli ile yapılıyor. Türk milleti tarihin kendisine yüklediği emaneti evlatlarına sunmak zorundadır. Bilinmeyen tanınmıyor dan korkmak yerine bilineni doğru anlamak lazım. Fazla bir şey söylemeye gerek yok, hırsız mı sağduyulu mu bunu göreceksiniz. Büyük Türk milletin sağduyulu olduğuna inanıyorum” diye konuştu.


Daha sonra bir konuşma yapan Ünlü ise, “Bu akşam Kocaeli de MHP’nin var olduğunu gösteren bir organizasyon oldu. 10 Ağustos’ta bir sınav daha vereceğiz. Bu birlik beraberlikle MHP’nin saha çalışmasıyla 10 Ağustos’ta da başaracağız. 2015’te genel seçimlerde de başarılı olacağız. 2015’te 3 değil 5 milletvekili çıkartacağız. Kimsenin birbirinden üstünlüğü yok, herkes mücadele edecek. Biz Kocaeli’de varız diyeceksek birlikte hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı. Son olarak konuşan Özcan ise, “Kanayan yaramız Kerkük’e parmak basmak istiyorum. Kerkük’te bir zulüm var ve bu zulme en büyük desteği Ülkü Ocakları yapmıştır. Kerkük’e ne kadar ağlıyorsak Gazze’ye de ağlıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat