Özdilek

Siyaset

Türkiye'nin Kalkınması İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Globalleşen dünyada, dijital çağın hakim olduğu bir dünyada kentlerin kalkınması, gelişmesi markalaşması, ülkelerin gücü ile birebir paralellik arz ediyor“ dedi.

19 Mart 2014 Saat: 12:39
Türkiye'nin Kalkınması İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz
Türkiye'nin Kalkınması İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Kent Merkezi (İKM) tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programında esnafla buluştu. Programa Bakan Işık’ın yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve çok sayıda esnaf katıldı.
Işık, ülkede istikrar, huzur ve güven varsa kentlerin bundan nasibini aldığını ve çok hızlı gelişip markalaştığını söyledi. Kentler gelişiyorsa, markalaşıyorsa, bundan ülkenin markalaşma sürecinin çok olumlu etkilendiğini anlatan Işık, şöyle konuştu: "Eğer ülkede huzur, istikrar ve güven yoksa kentlerin bireysel çabaları kentlerin hak ettiği noktaya gelmesinde yeterli olmuyor. Eğer ülkede huzur, barış ve güven ortamı yoksa esnafımızın kendi başına gayretleri sonuç için yeterli olmuyor. Globalleşen dünyada, iletişimin son derece güçlendiği, dijital çağın hakim olduğu bir dünyada kentlerin kalkınması, gelişmesi markalaşması, ülkelerin gücü ile birebir paralellik arz ediyor. 11 yıldır Türkiye’nin gelişmesi için, marka değerinin artması için gece gündüz çalışıyoruz. Diğer yandan da marka şehirlerimizin sayısını artırmak, şehirlerimizin dünyada bilinen şehirler haline gelmesi için gayret gösteriyoruz.” 
Elektronik ticaret konusunu önemsediklerini belirten Bakan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz esnafımızın çağın gereklerini içine alan yeni yöntemler benimsemesinin önemine inanıyoruz. Bu noktada KOSGEB olarak sizin her türlü yenilikçi fikirlerinize açığız. Elektronik ticaret, buraların özellikle açık AVM haline gelmesi konusunda yapılacak çalışmalarda her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz.”
Bakan Işık, daha sonra İzmit Fethiye Caddesi’nde ve Yürüyüş Yolu’nda esnafla sohbet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat