Özdilek

Çevre

Türkiyenin Atıcıları Kocaeli’nde

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Kupası, Büyükşehir Poligonu’nda yapıldı

1 Haziran 2015 Saat: 18:09
Türkiyenin Atıcıları Kocaeli’nde
Türkiyenin Atıcıları Kocaeli’nde

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, hafta sonunda Federasyon Kupası’nı Büyükşehir Belediyesi’nin Çenesuyu mevkiindeki Atış Poligonu’nda gerçekleştirildi. Double trap branşında yapılan müsabakalara 12 ilden toplam 40 sporcu katıldı. Büyük erkeklerde Beytullah Balkancı, genç erkeklerde Sami Berber ve büyük erkek takım müsabakalarında ise Düzce birinci oldu. Büyük erkek takım müsabakasında Kocaeli ikinciliği elde etti. Kupa mücadelesini Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Bülent Torpil de izledi.

 

BEŞ SERİ ÜZERİNDEN 150 ATIŞ

Yarışmanın ilk etabı olan 30 Mayıs Cumartesi günü poligonda resmi antrenmanlar yapıldı. 31 Mayıs Pazar günkü etapta ise yarışma, beş seri üzerinden gerçekleştirildi ve sporcular bu etapta toplam 150 atış yaptı.

 

İŞTE ŞAMPİYONLAR

Serilerin sonunda ise final atışları yapılarak derecelendirmeler belirlendi. Buna göre, büyük erkeklerde Beytullah Balkancı birinci, Servet Sivrikaya ikinci, Yavuz İlnam ise üçüncü oldu. Genç erkeklerde birinciliği Sami Berber, ikinciliği İsmail Eruysal, üçüncülüğü Sait Örtükoğlu elde etti. Büyük erkekler takım müsabakalarında ise Düzce birinci, Kocaeli ikinci, İstanbul üçüncü oldu. Yarışmada federasyona bağlı 16 hakem görev yaptı

 

KUPA VE MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Yarışların tamamlanmasının ardından ilk üçe giren sporcular ve takımlar için kupa ile madalya töreni düzenlendi. Başarılı sporcular kupa ve madalyalarını Atıcılık ve Avcılık Atıcılık Federasyonu Başkanı Bülent Torpil’in elinden aldı.

 

MARMARA BÖLGESİ’NDEKİ TEK OLİMPİK POLİGON

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin atış poligonu Marmara Bölgesi’ndeki tek olimpik poligon olma özelliğini taşıyor. Atış Poligonu’nun bulunduğu arazinin düz ve geniş olması fiziki koşul açısından büyük önem taşıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat