Özdilek

Ekonomi

TÜRKİYE’NİN EN MODERN HAYVAN PAZARI İZMİT’TE KURULACAK

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan sayesinde İzmit’te hayvancılık gelişecek.

21 Şubat 2015 Saat: 17:38
TÜRKİYE’NİN EN MODERN HAYVAN PAZARI İZMİT’TE KURULACAK
TÜRKİYE’NİN EN MODERN HAYVAN PAZARI İZMİT’TE KURULACAK

Başkan Doğan’ın girişimleri sonucunda İzmit’te Türkiye’nin en modern hayvan pazarı ve canlı hayvan borsası kurulacak. Solaklar yolu üzerinde mevcut Büyükşehir Belediyesi Mezbahası yanındaki 20 dönümlük bir alanda kurulmasın planlanan hayvan pazarı ve borsası için proje hazırlıkları yapılıyor. İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve son aşamaya gelinen projeye göre 20 dönümlük alan üzerinde hayvan satış yerleri, müzayede salonu, sosyal tesisler, yönetim birimleri, çocukların hayvanları sevebilecekleri yerler ile otopark bulunacak. Kocaeli’de ilk olacak olan projenin  bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmaların yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.

 

 Hayvan Pazarı ve Canlı Hayvan Borsası ile ilgili İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından önemli bir toplantı yapıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Güray Oruç ve Serkan Yeğnidemir, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Koordinatörü İsmail Gün, belediyenin teknik  elemanları, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Ahmet Yavuz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fethi Polat, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf  Karaaslan, Süt Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Yılman’ın yer aldığı toplantıda İzmit’te hayvancılığın son durumu ve gelişmesi için yapılması gerekenler konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat