Özdilek

Sağlık

Türk Sağlık Sen Sorun Çözecek Komisyon Kurdu

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesinde tarafından Aile Sağlığı Merkezlerin “ASM”de görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarından oluşan Aile Hekimliği Komisyonu kuruldu.

15 Ekim 2016 Saat: 10:00
Türk Sağlık Sen Sorun Çözecek Komisyon Kurdu
Türk Sağlık Sen Sorun Çözecek Komisyon Kurdu

Komisyon İlk Toplantısını Yaparak  Görev Bölümü Yaptı.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesinde tarafından   Aile Sağlığı Merkezlerin “ASM”de  görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının sorunlarının tespit  edilip kısa sürede çözüme kavuşturulması için Aile Hekimliği Komisyonu kuruldu. Aile Hekimi Süleyman Irmak, Aile Hekimi Akay Demir, Aile Hekimi Ali  Salih  Şahin, Aile Sağlığı Elemanı Şengül Özgür, Aile Sağlığı Çalışanı  Derya Çalışkan, Aile Sağlığı Çalışanı Burcu Tan dan oluşan komisyon ilk toplantısını yaparak  görev bölümü yaptı.

 

Pehlivan ;  Başkan Irmak ve Komisyona Başarılar Diledi.

Komisyon Başkanlığını Aile Hekimi Süleyman Irmak, Komisyon Başkan Yardımcılığını  Aile Sağlığı Çalışanı Şengül Özgür  yürütecek. Aile Hekimi Akay Demir, Aile Hekimi Ali  Salih Şahin, Aile Sağlığı Çalışanı, Derya Çalışkan, Aile Sağlığı Çalışanı Burcu Tan komisyon üyesi olarak görev yapacaklar.  Komisyonun gerçekleştirmiş olduğu ilk toplantıya Eski Komisyon Başkanı Aile Hekimi Recep Pehlivan ve Şube Başkanı Ömer Çeker de  katıldı. Eski Komisyon Başkanı Recep Pehlivan geçmişte yapılan çalışmalar hakkında komisyonu  bilgilendirerek görevi yeni Komisyon Başkanı Aile Hekimi Süleyman Irmak’a devrederek komisyona başarılar diledi.

 

Çeker; Başkan Pehlivan’a ve Komisyon Üyelerine Teşekkür Etti.

İlk Komisyon toplantısından sonra açıklama yapan Şube Başkanı Ömer Çeker; Aile Sağlığı Merkezlerin “ASM”de görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanlarının sorunlarının tespit edilerek kısa sürede çözülmesi ve ilgili yerlere iletilmesi için Şube bünyesinde kurulan Aile Hekimliği komisyonu nu önemsiyoruz.  ASM  çalışanları adına önemli çalışmalar yapacağına inanıyoruz.   Bundan önceki komisyon çalışanlar ve halkımızı ilgilendiren bir çok sorunun çözümüne katkı sunmuştur. Diyen Çeker;  Başkan Pehlivan ve Komisyon üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat