Özdilek

Sağlık

Türk Sağlık Sen İlk Toplantısını Yaptı.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesinin 4. Olağan genel kurulunda yönetime seçilen Şube yönetim kurulu İlce Secim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra İlk toplantısını yaptı.

 

Başkan Çeker Yönetim Kurulunu Bilgilendirdi.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesinin 4. Olağan genel kurulunda yönetime seçilen Ömer Çeker, Zekai Dumlupınar, Şengül Çakmak, Saniye Yıldıran, Arif Ovalı, Julide Darıcı Öz Türk, Sema Gümüş, İlce Secim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra Şube Başkanı Ömer Çeker Başkanlığında ilk toplantılarını yaptılar. Çeker; Aile Hekimliği uygulamasının 15 kasımda Kocaeli de hayata geçirilecek olmasından dolayı 6 Kasımda yapılacak aile hekimliği konferansı, Kamu Hastaneler Birliği, Tam Gün yasası, Genel Sağlık Sigortası ve sağlık çalışanın yaşamış olduğu mağduriyetler hakkında Şube Yönetim kurulunu bilgilendirdi.

 

Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz.

Toplantı sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Çeker; 4. Olağan genel kurulumuz sendikamıza yakışır bir olgunlukla nezih bir atmosferde gerçekleşmiştir. Üyemizle, temsilcimizle, Delegemizle Şube Yönetim kurulu üyemiz ve şube başkanımızla Türk Sağlık Sen Ailesinin birlik beraberlik içerisinde olduğunu bir kez daha ortaya koymuş olduk. Bu birlikteliğimiz Türk Sağlık Sen’e gönül vermişleri sevindirirken, Usulsüz uygulamalar ile kurumları yönetmeye çalışan kurum amirlerini de üzmüştür. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz diyen Çeker; Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat