Özdilek

Siyaset

Türk Ocakları, Türkeş’i andı

İzmit Türk Ocakları Derneği, merhum MHP eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i 17. ölüm yıldönümde andı. Anma etkinliğine Ozan Arif olarak bilinen Arif Şirin, Türkücü İsmail Türüt, Türk Ocağı Şube Başkanı Yücel Alpay Demir ve

5 Nisan 2014 Saat: 17:55
Türk Ocakları, Türkeş’i andı
Türk Ocakları, Türkeş’i andı

MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in 17. ölüm yıldönümü sebebiyle İzmit Türk Ocakları Derneği anma etkinliği düzenledi. Türk Ocakları Derneği’nde yapılan törene sanat camiasının tanınmış isimlerinden Ozan Arif ve Türkücü İsmail Türüt de katıldı.


MANEVİ OLARAK SIĞMIYORUZ

Alparslan Türkeş için dua okunarak başlanan etkinlikte konuşma yapan Ozan Arif, anma törenine katılanların sayısından memnun olduğunu ifade ederek, "Keşke mütevazı bir salonda sizin daha fazlanız olsa. Bende ayağımda çarık ve sazım ile birlikte daha rahat bir konuşma yapsam. Şu an buraya sığmış olsak bile manevi olarak sığmıyoruz" ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Ozan Arif, "İzmit’e epeydir yolum düşmemişti. Bu gün burada olduysam sebep Alparslan Türkeş'tir. Onu uzun uzun anlatmaya gerek yok. Nice hatıralar yaşadığım her şeyde onun izi var. Allah bazı insanları toplamak için yaratmıştır. Sağken bile bizleri topladı. 17 sene olmuş bu gün yine bir araya geldik" dedi.

Ülkücü hareketinin bu gününden bahseden Ozan Arif, "Ülkücüler, ülkücüklerinden aldıkları edeple düzensizlik içine sıkışmış kalmış durumda. Ülkücü demek her türlü şahsi çıkarın önüne devletin çıkarlarını koymak demektir. Neresinden tutsan elimizde kalacak bir iktidar varken el namusuzluğunu anlattı. Biz haklılığımızı anlatamadık" şeklinde konuştu.

Ülkücüler arasında fikir birliği olmadığının altını çizen Ozan Arif, "Bu davayı tenefüs edenlere Genel Başkanlık yapmak zor. Artık lider devri kapandı. Şimdi lider demek kadro demek. Hükümetin başında olan adamı yönetimden alsak yönetimin işi biter. Bizde ise bizim başımızdaki adamı alsak tavan yapacağız" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat