Özdilek

Turizm

Türk Metal Sendikası Pendik Sosyal Tesisi açıldı.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Türk Metal Sendikası İstanbul Anadolu yakası Pendik'te yeni sosyal tesisini hizmete açtı.

 

 

Açılışa Türk Metal Sendikası Genel Mali Sekreteri Mehmet Soyupek, Türk İş İstanbul Bölge temsilcisi Faruk Büyükkucak'ın yanı sıra diğer bölge şube başkanları,  sendikanın yetkili olduğu işyerlerinden işveren ve sendika temsilcileri ile üyeleri katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Türk Metal Sendikası Genel Mali Sekreteri Mehmet Soyupek, “2008 yılından beri yaptığımız bütün oteller, sosyal tesisler Onursal Başkanımız Mustafa Özbek'inmiş gibi gösterildi. Bu tesisler işçi aidatlarıyla onların kullanımı için hazırlanmıştır. Tek sahibi de işçidir. Bu tesisler ne onursal başkanımızın ne de herhangi bir yönetim kurulu üyemizin değildir. Bugün şahısların malı gibi gösterilen bu tesislerin sendikamızın üzerine tesis edilmiş tapuları internet sitemizden yayınlanmaktadır.” dedi.
Türk Metal Sendikası'nın işçinin aidatını işçiye sosyal hizmet olarak döndürme çalışmasını hızla sürdürdüğünü belirten Soyupek, “Bugün Didim'de , Ankara 'da , Kıbrıs'ta bulunan sendikamıza ait sosyal tesislerimiz tatil ve eğitim faaliyetleri için tüm üyelerimizin hizmetine sunulmuştur. Türkiye'de bunun örneği çok değil. Bu ve diğer sosyal üyelerimize yönelik sosyal içerikli sendikal çalışmalarımız Avrupa'daki sendikal hareketler tarafından bile gıptayla izleniyor. Bu çalışmalarımızın birçoğunun dünyada bile örneği yok” şeklinde konuştu.
Türkiye'de diğer sendikaların yöneticilerinin bile kendi tesislerini tercih ettiklerini söyleyen Soyupek, bunun sendikaları adına gurur verici bir gelişme olduğunu ifade etti.
Açılış konuşmasının ardından dua yapılıb kurban kesildikten sonra tesis misafirlere gezdirildi. İstanbul Anadolu Yakası'nda ve Pendik semti içinde yer alan Türk Metal Sendikası Pendik Sosyal Tesisleri sendika üyelerinin yanı sıra bölge halkına da açık olacağı bildirildi.
İkisi 'suit' olmak üzere 14 odası ve 34 yatak kapasitesi ile faaliyete giren olan sosyal tesiste restoran, düğün salonu, spor salonu, sinema ve konferans salonu, kafeterya, pastane, sauna ve hamam bulunuyor.
24 saat sıcak su, uydu yayını, İnternet,tv, telefon gibi hizmetlerin konaklayanlara standart olarak sunulduğu sosyal tesisin odalarında klima, minibar ve televizyon da bulunuyor.
Açılış törenine ayrıca Türk Metal Sendikası Gebze Dilovası Şube Başkanı Uysal Altundağ, Gebze 1 Nolu Şube Başkanı Şeref Özcan, Çayırova Şube Başkanı Bilal Uca da temsilci ve işyeri zorunlu kurulları ile katıldılar.

 


--
İltifat Necefli

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat