Özdilek

Ekonomi

TÜBİTAK ve MARKA’dan Duyuru

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB), “Bilimsel Etkinlik Destekleri Programı 2223-C Çok Katılımlı Uluslararası Etkinlik Düzenleme Desteği” 2016 yılı 4. Dönem başvuruları devam etmektedir.

21 Kasım 2016 Saat: 10:50
TÜBİTAK ve MARKA’dan Duyuru
TÜBİTAK ve MARKA’dan Duyuru

Desteğin amacı, Kamu Kurum/Kuruluşları ve Üniversiteler ile Özel Hukuk Tüzel Kişilikleri ve Kamu Kurumu Niteliğindeki Meslek Kuruluşları himayesinde yurt içinde düzenlenen uluslararası nitelikli kongre, kolokyum ve sempozyum türü etkinlikleri teşvik etmektir. Etkinliğin başlama tarihi ile ilgili başvuru dönemine ait son başvuru tarihi arasında en az 60, en çok 240 günlük bir süre olması gerekmektedir. Çok Katılımlı Uluslararası Etkinliklerin ülkemizde düzenlenmesinin sağlanması amacıyla, talep edilmesi ve BİDEB Değerlendirme ve Destekleme Kurulu tarafından program kapsamına uygun olduğunun onaylanması halinde bu etkinliklerin yurtiçine getirilmesi sürecinde kullanılmak üzere TÜBİTAK tarafından programın destek koşullarını belirten resmi yazı verilebilir.

Düzenlenecek Bilimsel Etkinliğin aşağıdaki alanlar ile ilgili olması gerekmektedir:

  • Doğa Bilimleri
  • Mühendislik ve Teknoloji
  • Tıbbi Bilimler
  • Tarımsal Bilimler
  • Sosyal ve Beşeri Bilimler

Başvuru: TÜBİTAK ve MARKA’ya yapılabilir.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat