Özdilek

Güncel

Trafikçi böyle yaparsa

Perşembe pazarı ile Dolphin İş merkezi arasındaki köprü bağlantısı üzerinde eski bir yaya geçidinden önünde yasalarla ve çelik tellerde çevrelenmiş engeller olmasına rağmen karşıdan karşıya geçen trafikçi (41.60) herkesi şaşırt

14 Şubat 2014 Saat: 22:09
Trafikçi böyle yaparsa
Trafikçi böyle yaparsa

Herkese insan ayırmazsızın ceza yazmasıyla tanınan trafikçiler, aksine herkese ceza yerine eza yazdıklarını böylece göstermiş oldular. Ellere verir talkımı, kendi yutar salkımı hesabı mesleklerine toz kondurmayan trafikçiler sanki yasaların kendileri için farklı olduğunu düşünürcesine hareket edince ortaya anlaşılmaz bir tablo çıkıyor.

Çelik tel bariyerlerle yolun ortasından karşıdan karşıya geçmeyi engellemeye çalışan yetkililer böylece trafikçinin refakatçileri ile birlikte geçtiği yasak olan yerin 20 metre aşağısına dikkat çekmeye çalışmışlar. Tabii hatalı gördüğü tüm sürücülerimize yazmaktan çekinmeyen ve işini yaptığını ve trafik yasalarını savunan bir trafikçinin kuralları kendine göre esnetmesi bence hoş karşılanmamalı. Öyle değil mi sayın 41.60.  Eğer kimseye acımıyorsan sana acınmasını da bekleyemezsin.

Kuralları koruduğunu açık açık dile getiren bir devlet memurunun bu duruma düşmesini kimbilir kimler şimdi nasıl yorumlayacak çok merak ediyoruz.

Olmadı sayın 41.60 olmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat