Özdilek

Güncel

Trafik polisi, denetime çıktı

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, dün çarşıda denetime çıktı. Emniyet kemeri uygulamasında pilot il seçilen Kocaeli’de kemer kullanma oranının arttığı bildirildi.

24 Ağustos 2013 Saat: 00:47
Trafik polisi, denetime çıktı
Trafik polisi, denetime çıktı

Çarşı içindeki yoğunluğun sebebi olan yük taşıyan kamyonetler üzerinde yapılan çalışmalarda izin belgesi olmayan araçlara ceza kesildi. Yük indirme ve bindirme saatlerinin öğlen 12.00’ye kadar olduğu, 12.00 ile 15.00’e kadar izin belgesi olan araçların çarşı içine girebileceği araç sürücülerine bildirildi. Saat 15.00’ten 19.00’a kadar çarşı içine kamyonetlerin girmesinin yasak olduğu ve bunu bile bile halen yük indirip bindirmeye çalışan sürücülere de cezaları kesildi.

Çarşı içinde devam eden uygulamalarda motor sürücülerine de yönelik denetimler sürüyor. Kask takma zorunluluğunun olduğu motor sürücüleri ve arkasındaki seyir halindeki yolcular üzerinde yapılan uygulamalarda, kask takmayan sürücülere cezaları kesilirken, kurallara uygun bir şekilde seyreden motor sürücülerine teşekkür edildi. Ayrıca “abart egzoz” kullanan araçlara da ceza kesildi. Gün içinde çok sayıda kural ihlali yapan 421 motor ve araç sürücüsüne 116 bin lira para cezası kesildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat