Özdilek

Güncel

Trafik kaosu

Kent merkezinde işi olupta bir kaç dakikalık işini görmek için kaldırım kenarına park eden ve meseleye çözüm bulmaya çalışanlara trafik zabıtalarında gösterilen tolerans yaya geçidine park etmiş araç sürücülerine gösterilmiyor.

4 Kasım 2013 Saat: 22:12
Trafik kaosu
Trafik kaosu

Hürriyet caddesi ile Alemdar caddesi köşesindeki bir yaya geçidine park eden Kocaeli plakalı bir Van tipi araç zabıtalara yerinden kaldırıldı. Yayaların geçmesine engel olan araç önce uyarıldı ve uyarının kabul görmemesi üzerine mobese kamerası gösterilecek sürücünün korkması ve olası para cezasının hatırlatılması üzerine de geçitten çıkması sağlandı.

İzmit kent merkezinde bu kadar sıkı bir şekilde kontrol altında tutmaya çalışılan trafik keşmekeşi birfiil Bekirdere ve Mehmetalipaşada da sürerken kimsenin tüyü bile kıpırdatmıyor. Merkeze gösterilen hassasiyet Bekirdere'ye gösterilmiyor. İnşallah bir gün gelir göstermeyene hassasiyet gösteren birileri çıkar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat