Özdilek

Çevre

Trafik Çilesi Sona Eriyor, Goodyear Kavşağı açıldı

Uzun süredir trafik sıkışıklığı yaşayan D-100 Karayolu’nun Yahya Kaptan geçişindeki köprülü kavşak trafiğe açılması trafiği rahatlattı.

23 Ocak 2016 Saat: 13:03
Trafik Çilesi Sona Eriyor, Goodyear Kavşağı açıldı
Trafik Çilesi Sona Eriyor, Goodyear Kavşağı açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin D-100 Karayolu’nun Yahya Kaptan geçişindeki Goodyear Fabrikası bölümünde gerçekleştirdiği köprülü kavşak trafiğe açıldı. Daha önce hizmet vermeye başlayan yan yollar ve İstanbul-Ankara yönü köprü geçişinden sonra Ankara-İstanbul yönü de hizmete girdi.

 

KUZEY YAN YOLDA ÇALIŞMA

Köprülü kavşağın kuzey yan yolunda ise çalışmalar sürüyor. Kuzey yan yol da tamamlandığında Yahya Kaptan’a girmek isteyen araçlar bu güzergahtan ulaşım sağlayacak. Yine D-100’e geçecek araçlar da, kuzey yan yolu kullanabilecek.

 

İSTANBUL-ANKARA İKİ YÖNE TRANSİT 

Kavşağın trafiğe açılmasıyla birlikte İstanbul-Ankara, Ankara–İstanbul yönü trafiği köprü üstünden transit hale getirildi. Çuhane Caddesi’ne sapacak olan araçlar da İstanbul istikametinden güney yan yol üzerinden, Ankara istikametinden sapacak araçlar da kuzey yan yoldan köprü altındaki ışıklı kavşaktan dönerek ulaşabilecek.

 

KÖPRÜ ALTINDAN DÖNÜŞ

Brisa ve MOBESKO yönüne gidecek araçlar da yine köprü altındaki kavşağı kullanarak ulaşım sağlayacak. AVM’den çıkan araçlar ise güney yan yoldan ilerleyerek ya da köprü altındaki kavşaktan dönüş yaparak, D-100’e katılabilecek. Ankara yönünden AVM’ye girmek isteyen araçlar da kuzey yan yola saparak köprü altından Çuhane Caddesi’ne, oradan da Fabrika Caddesi üzerinden ulaşım sağlayacak.   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat