Özdilek

Sağlık

TOSB Kocaeli Üniversitesine 3D Ekokardiyografi Cihazı Hibe Etti

TOSB Organize Sanayi Bölgesi tarafından Kocaeli üniversitemiz Tıp Fakültesi Kardiyoloji Kliniği'ne 3 boyutlu Ekokardiyografi cihazı hibe edildi.

12 Kasım 2014 Saat: 14:05
TOSB Kocaeli Üniversitesine 3D Ekokardiyografi Cihazı Hibe Etti
TOSB Kocaeli Üniversitesine 3D Ekokardiyografi Cihazı Hibe Etti

       TOSB Organize Sanayi Bölgesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yunus Çiftçi'ye kliniğin gelişmesine verilen katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.

       Özellikle daha önce açık cerrahi yöntemle protez kalp kapağı takılan ancak dikiş yetersizliği, iltihap ve benzeri nedenlerle kapak etrafında ortaya çıkan ve paravalvüler kaçak olarak adlandırılan yırtık veya deliklerin, ameliyatsız olarak kapatılması işlemini sağlayan klinik, cihaz sayesinde kalbi 3 boyutlu olarak görebilecek. Kalbin detaylı incelenmesinde, odacıklarının, kapakçıkların ve kalbin genel fonksiyonlarının değerlendirilmesinde yararlı bilgiler sağlayan cihaz sayesinde hastaların yaşadığı kalp sorunlarının tespiti ve tanı konulması kolaylaşacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat