Özdilek

Güncel

Torbacılara operasyon: 3 kişi gözaltına alındı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmit ve İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

15 Ocak 2015 Saat: 17:46
Torbacılara operasyon: 3 kişi gözaltına alındı
Torbacılara operasyon: 3 kişi gözaltına alındı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda torbacılık yaptığı öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İzmit kent merkezinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen B.U.D. şahıs ile İstanbul’dan ilimize uyuşturucu maddesi getirdiği öne sürülen  Y.Ç. ve M.O.Z.  isimli 2 kişi Narkotik polisinin baskınlarıyla gözaltına alındı. İstanbul’da gözaltına alınan iki zanlının İzmit’teki satıcılara esrar maddesi getirdiği ve polisin de uzun süredir takibinde olduğu kaydedildi. Uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen üç kişi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
cesrattin 18.01.2015 21:51
odabaş gibi cesur,çalışkan ve mert 10 kişi çıksa bu ülke soygunculardan kurtulup ihya olur.diğer stk lar nerede!akp daha fazla batmamak için odabaşa cevap verme cesareti bile bulamıyor.akp nin gerçek yüzünü açıklayan odabaşı kutluyorum.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat