Özdilek

Güncel

Topaca’dan 18 Mart Şehitler Günü mesaj

Vali Ercan Topaca, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle anma mesajı yayınladı. Topaca’nın mesajı şöyle;

17 Mart 2014 Saat: 17:34
Topaca’dan 18 Mart Şehitler Günü mesaj
Topaca’dan 18 Mart Şehitler Günü mesaj

Bugün; Türk tarihine altın harflerle yazılan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99’ ncu yıldönümünü kutlamanın büyük sevincini ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nüidrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Çanakkale Zaferi; inancın, azmin ve kararlılığın simgesidir. Umudunu kaybetmiş bir milletin inançla ve cesaretle, birbirine sarıldığı takdirde nasıl düştüğü yerden kalkabildiğinin sembolüdür.

MİLLET OLMA BİLİNCİ

Çanakkale Zaferi; Türk Milletinin vatan aşkının, bayrak sevgisinin, hür ve bağımsız yaşama kararlılığının önünde hiçbir gücün duramayacağını göstermiştir. Çanakkale’de kazanılan zaferle ortaya konulan sarsılmaz vatan sevgisi ve millet olma bilinci Kurtuluş Savaşı’nda da meşale olmuş ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde el ele veren milletimiz, nihai zafere ulaşmıştır.

 

  DEĞERLİ ŞEHİT AİLELERİ;

Şehitlerimiz,  devlet ve milletimiz adına üstlendikleri görevlerinde canlarını feda etmekten kaçınmamışlar, dinimizce de en yüce makam olan şahadet mertebesine ulaşmışlardır. Vatana kurban vermiş olduğunuz yavrularınız için dillerinizden dökülen  “vatan sağ olsun”  sözlerinizin yegane sebebi,  yüreklerindeki sonsuz vatan sevgisi ve şahadet bilincidir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat