Özdilek

Siyaset

Tolgay Poyraz aday adayı oldu

CHP İzmit İlçe örgütüne aday adaylığı başvuruları devam ediyor. İzmit’in saygın isimlerinden Savaş Poyraz’ın oğlu, genç işadamı Tolgay Poyraz da CHP İzmit İlçe örgütüne gelerek İzmit Belediye Meclisi için aday adaylığı b

30 Ağustos 2013 Saat: 15:52
Tolgay Poyraz aday adayı oldu
Tolgay Poyraz aday adayı oldu

Tolgay Poyraz’a başvurusu sırasında örgüt binasına gelerek destek verenler arasında Büyükşehir aday adayı Keramettin Gençtürk, İzmit Belediye Başkan aday adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Asun Özcan Erenkaya, Muhasebeciler Odası Başkanı Enrder Şenol da vardı.  Başvuru evraklarını İlçe Başkanı Yıldırım’a teslim eden Tolgay Poyraz, “CHP’li bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm. Bu kentte doğdum. İzmit aşığıyım,. Partimde er olmaya adayım. Rütbe beklemiyorum. Şehrime hizmit için aday adayı oluyorum” dedi. Tolgay Poyraz şöyle devam etti:

“- Pakmaya’nın kokusundan, İkizliçzeşme’nin yıkılıyor olmasından rahatsızım. İzmit’in her sokağını bilirim. İzmit’in yaramaz çocuğuyum. Kibirli olmayı hiç sevmem”.

Tolgay Poyraz 1970 İzmit doğumlu. Ulugazi İlkokulu, Özel Kocaeli Koleji mezunu. Serbest ticaret yapan Poyraz, evli, bir kız çocuk babası.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat