Özdilek

Spor

TOFAŞ 2024 Youth BCL’de yarı finalde

TOFAŞ U18 Genç Takımı, 2024 Gençler Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını 2’de 2 galibiyetle geçerek yarı finale yükseldi. Mavi Yeşilliler, Almanya temsilcisi Porsche BBA Ludwigsburg’u 80-76 mağlup ederek grup lideri oldu ve ad...

5 Nisan 2024 Saat: 10:05
TOFAŞ 2024 Youth BCL’de yarı finalde
TOFAŞ 2024 Youth BCL’de yarı finalde

TOFAŞ U18 Genç Takımı, 2024 Gençler Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını 2’de 2 galibiyetle geçerek yarı finale yükseldi. Mavi Yeşilliler, Almanya temsilcisi Porsche BBA Ludwigsburg’u 80-76 mağlup ederek grup lideri oldu ve adını son 4’e yazdırdı.

MACARİSTAN (İGFA) - Youth Basketball Champions League (Youth BCL) 2023-2024 sezonu turnuvasının üçüncü gününde TOFAŞ U18 Genç Takımı, C Grubu’ndaki ikinci maçında Almanya temsilcisi Porsche BBA Ludwigsbug ile kozlarını paylaştı. Macaristan’ın Debrecen şehrinde gerçekleştirilen turnuvaya 88-63’lük BK Opava galibiyetiyle başlayan Caner Topaloğlu yönetimindeki Mavi Yeşilliler, Olah Gabor Arena’da oynanan karşılaşmada Ludwigsbug’u da 80-76’lık skorla yenerek 2’de 2 yaptı.

Porsche BBA Ludwigsburg karşısında TOFAŞ’ta Ömer Alp Engin 21 sayı; Enes Akman ve Efe Postel 19’ar sayıyla oynarken; Emirhan Serbest 10 sayı-10 ribaund-2 blok ile double-double yaptı.

Bu sonuçla C Grubu lideri olarak adını son 4’e yazrıdan TOFAŞ U18 Genç Takımı, yarı finalde D Grubu birincisi Galatasaray ile eşleşti. TOFAŞ ile Galatasaray arasındaki yarı final mücadelesi 5 Nisan Cuma günü Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat