Özdilek

Aşayiş

TIR Şoförü kazada hayatını kaybetti

İzmit İlçesi Tepeköy Mahallesinde ikamet eden ve Tır Şoförü Adem Yılmaz(53) kendi kullanmış olduğu TIR ile Kütahya –Eskişehir yolunda yaptığı kazada hayatını kaybetti.

1 Kasım 2018 Saat: 15:43
TIR Şoförü kazada hayatını kaybetti
TIR Şoförü kazada hayatını kaybetti

İzmit İlçesi Tepeköy Mahallesinde ikamet eden ve Tır Şoförü olarak çalışan evli ve  3 çocuk babası Adem Yılmaz(53)  kendi kullanmış olduğu 41 B 0537 plakalı Tır ile Kütahya –Eskişehir yolunda kaza yaptı.  Bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkıp üst geçit duvarına çarpan Yılmaz, olay yerinde ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve 112 ekipleri geldi.  Araçtan çıkartılan Yılmaz’ın, yapılan kontrollerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.   Olay yerinde yapılan incelemeler ve otopsi sonrasında, Yılmaz’ın cenazesi Kocaeli’ne getirildi.  İzmit Tepeköy Camiinde kılınan öğle namazı sonrası Yılmaz’ın cenazesi Kent Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat