Özdilek

Aşayiş

TIR ın karıştığı kazada ,1 yaralı

Köseköy TÜVTÜRK Muayene istasyonu önünden Çuhane Caddesinde seyir halinde olan panelvan tipi araç, Ezgi Sokak üzerinde karşı yönden gelen TIR ile çarpıştı.

27 Nisan 2017 Saat: 08:16
TIR ın karıştığı kazada ,1 yaralı
TIR ın karıştığı kazada ,1 yaralı

Kartepe İlçesi Köseköy Araç Muayene İstasyonu mevkiinde akşam geç saatlerde meydanan gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazada iddialara göre şu şekilde gelişti. Köseköy TÜVTÜRK Muayene istasyonu önünden Çuhane Caddesinde seyir halinde olan Umut A. idaresindeki 25 LY 801 plakalı panelvan tipi araç, Ezgi Sokak üzerinde karşı yönden gelen Muharrem Sağdıç idaresindeki 34 DE 2318 çekici plakalı TIR ile çarpıştı. Süratli olduğu ileri sürülen Umut A. idaresindeki panelvan tipi araç daha sonra savrularak Çuhane Caddesi ile Atatürk Caddesi kesişimindeki duvara çarptıKazayı gören vatandaşlar bir yandan sürücüy yardıma koşarken, diğer yandan polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede başka bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı.  Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Umut A. İsimli sürücünün alkollü olduğu ileri sürülürken, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat