Özdilek

Sağlık

Tıp Bayramında hekimler yemekte buluştular

İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Sadullah Kıvanç Tunç, 14-18 Mart Tıp Bayramı Haftası kapsamında hastanede hizmet veren hekimleri yemekte ağırladı.

16 Mart 2017 Saat: 19:22
Tıp Bayramında hekimler yemekte buluştular
Tıp Bayramında hekimler yemekte buluştular

İzmit Seka Devlet Hastanesi’nin ev sahipliğinde, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari İşler Başkanı Muhammed Coşkun Güler ve Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Naci Yılmaz’ın da yer aldığı yemek, The NESS Otel’de yoğun katılımla gerçekleşti.

TUNÇ: Burada Olmak Birlik ve Beraberliğimizin Bir Ürünü..

Başhekim Tunç, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: " Burada bulunmamız birlik ve beraberliğimizin bir ürünü. İnsanı insan yapan bütün değerleri koruyan, doğuştan gelen hak olarak kabul edilen sağlığın neferleri olarak işimiz gerçekten çok zor. Bi nebze bu yolda emek harcayan hekimlerimizin yüzünü güldürebilmekti amacımız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Konuklar, müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat