Özdilek

Siyaset

Timur Koç, gençlerle seferberlik ilan etti

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç, Çayırova’da seçim kazanmaya kilitlendi. Koç, bir taraftan ev ev dolaşırken, diğer taraftan da ilçe örgütünün tek vücut olarak çalışması için partinin ileri gelenleri, kadınlar ve gen

11 Kasım 2013 Saat: 12:55
Timur Koç, gençlerle seferberlik ilan etti
Timur Koç, gençlerle seferberlik ilan etti

Tek başına çalışma ile değil tüm örgütün harekete geçirilmesi  seçimin kazanılacağına inanan Koç, ilçe başkanı Rasim Meriç ile tam bir uyum içinde seçimlere asılıyor.

Dün yine gençlerle toplanan Koç, mahalle çalışmalarını masaya yatırdılar. Gençler, çalışmalardaki izlenimlerini aktarırken, çalışmalardaki eksikleri ve alınması gereken önlemleri de anlattılar. Gençler, çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini, yeni genç yüzleri kazanmak için seferber olduklarını vurguladılar.

HEDEF: YENİ SEÇMEN

Gençlere yönelik açıklamalarda bulunan CHP Belediye başkan adayı Timur Koç, “çalışmalarımızda kendi seçmen kitlemiz ve CHP’ye oy verenlerle oyalanmamalıyız. Seçim metamatik bir hesaptır. Her gencimiz yeni genç seçmen kitlesini hem partiye kazandırmalı hem de oyunu kazanmalıdır. Şu ana kadar gençlerimiz güzel çalışmalar çıkarıyor. Hepinizi kutluyorum”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat