Özdilek

Siyaset

TİMUR KOÇ; ÇAĞDAŞKENT’TE EZİYETİ BİTECEK

CHP Çayırova Belediye başkan Aday adayı ve Kurucu Belediye Başkanı Timur Koç, her akşam bir mahalle, dernek yada evde toplantı yaparak projelerini anlatıp, halkın istek ve şikayetlerini dinliyor.

1 Eylül 2013 Saat: 22:24
TİMUR KOÇ; ÇAĞDAŞKENT’TE EZİYETİ BİTECEK
TİMUR KOÇ; ÇAĞDAŞKENT’TE EZİYETİ BİTECEK

Dün gece ise, belediye başkanlığı döneminde, kendisi tarafından başlatılan

Çayırova Çağdaşkent konut projesinin bulunduğu alanda, bu konutlarla oturanlarla toplantı yaptı. Toplantıya katılım oldukça yüksek olurken, şikayet ve isteklerde o kadar çok oldu. Toplantıya beş belediye Meclis Üyesi aday adayı ile yöneticileri de katıldı.

SORUNLARINI SIRALADILAR

Çağdaşkent konutlarında oturanlar, söz alarak  öncelikli sorunlarının ulaşım sorunu olduğunu, zaman kaybı bakımından bir işkenceye dönüştüğünü, İstanbul’dan  Çayırova’ya daha kolay geldiklerini ancak Gebze’ye veya diğer mahallere giderken çok zaman kaybettiklerini, semt pazarı sıkıntısı yaşadıklarını,  sağlık ocağının  mekan olarak yetersiz olduğunu, bölgedeki bir işletme nedeniyle çevre kirliliği yaşadıklarını, park ve dinlenme alanlarının olmadığını dile getirdiler.

ÇAYIROVA MAZLUM VE MASUM KALDI

Çayırova’nın her köşesinde, yolunda toprağında emekleri olduğunu, bugün hizmet adına yürütülen ne varsa kendi projelerinin eseri yada devamı olduğunu, son on yılda ise ilerle kaydedilemediğini, bu nedenle kolları sıvadığını ve göreve talip olduğunu anlattı.

Koç, “Bugün ilçe varsa bunun alt yapısını biz hazırladık  ama Çayırova masum, mazlum kaldı. Ziyaettin başkan çok değerli bir insan. Kendisine kötü söz söylemem. Kırılmasını, üzülmesi istemem. Ancak, Çayırova’da projeler geliştirilemedi. Büyükşehir bir İzmit gibi bakmadı Çayırova’ya. Üvey evlat olarak görüldü.Bunu bitirmemiz lazım. Büyükşehir ve Çayırova yeniden CHP’li olmalıdır. Tıpkı, geçmişte CHP döneminde Yuvacık Barajı suyunu ilk defa  Çayırovalıların içtiği gibi. Yeni projeler hazırladık. Şimdi yeniden iktidar istiyoruz.” şeklinde konuştu.

SORUN VARSA, ÇÖZÜMDE VAR

Koç konuşmasını şöyle sürdürdü: “TOKİ konutları sorunlar yumağı, Çağdaşkent konutlarında da ciddi sorunlar var. Bu proje bizim projemiz olarak başladı ama biz görevden ayrılınca, hem kat hem fiyat olarak farklı yola saptılar. Projelerde değişiklikler yapıldı. Çevre düzenlemesi adeta katledildi. Göreve geldiğimizde yeniden bölgeyi masaya yatıracak, yapılabilecek ne varsa yapacağız. Çevresini de, sağlık Ocağını da Pazar sorununu da, ulaşımını da çözeceğiz. Zaten belediye bunun için var”dedi.

 

SINIR MÜCADELESİNE DEVAM

Başkan Adayı Timur koç, kalabalığa yaptığı konuşmada, kendinin bir Çayırova çocuğu olduğunu, Çayırova’nın sınırlarının deniz ve tren yolunun dahil edilmesiyle yeniden belirlenmesini istediği için bazıları tarafından eleştirildiğini, oysa göreve gelirlerse bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat