Özdilek

Güncel

TGB: Özelleştirme ile mücadele, iktidar ile mücadele anlamına geliyor

TGB İl Başkanı Furkan Yüce ile yönetim kurulu üyelerinin Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında Yatağan işçilerinin durumu ele alındı.

7 Aralık 2014 Saat: 16:21
TGB: Özelleştirme ile mücadele, iktidar ile mücadele anlamına geliyor
TGB: Özelleştirme ile mücadele, iktidar ile mücadele anlamına geliyor

Türkiye Gençlik Birliği Kocaeli İl Başkanı Furkan Yüce yaptığı açıklamada; “447 gündür süren şanlı Yatağan direnişi geçtiğimiz gün işçiler ile şirket sahipleri arasında kâğıt üzerinde yapılan anlaşma ile sona erdi. İşçilerimiz Türkiye tarihinde görülmemiş kazanımlar elde etmiştir. Yatağan işçisi 447 gün sistemin bütün silahlarına karşı azimle, onurla mücadele etmiş biber gazlarına, polis coplarına direnmişlerdir. Özelleştirme ile mücadele, iktidar ile mücadele anlamına geliyor. Zafer için özelleştirmeye karşı mücadelemizi, gerici eğitime karşı verilen mücadeleyle bölücü terör örgütüne karşı verilen mücadeleyle bir bütün olarak düşünmeliyiz” dedi.

 

ARALIK AYI MÜCADELE AYI OLACAKTIR

Açıklamasına devam eden Yüce; “Ermenek mücadelesini vatan mücadelesiyle birleştirdiğimiz an Soma’nın, Ermenek’in, Yatağan’ın yani tüm bağımsız Türkiye’nin zaferi olacaktır. Bizlere düşen en büyük görev budur. Aralık ayını özelleştirmeye, sömürüye, gericiliğe ve bölücülüğe karşı bir mücadele ayı ilan ediyoruz. Vatansever, devrimci, milliyetçi bütün gençleri TGB’ye davet ediyoruz” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat