Özdilek

Spor

Tesisler Yeni Sezona Hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sporun gelişmesi ve vatandaşlara spor hizmeti vermek adına hayata geçirdiği tesislerine adeta gözü gibi bakıyor.

1 Ağustos 2013 Saat: 18:57
Tesisler Yeni Sezona Hazırlanıyor
Tesisler Yeni Sezona Hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sporun gelişmesi ve vatandaşlara spor hizmeti vermek adına hayata geçirdiği tesislerine adeta gözü gibi bakıyor. Büyükşehir'in,Kocaeli'nin dört bir yanında futboldan, buz patenine, halterden, yüzme havuzuna kadar birçok branşa evsahipliği yapan 58 adet tesisi bulunuyor. Büyükşehir, eylül ayında yeniden açılacak sezon için şimdiden kolları sıvadı. Hazırlıklar çerçevesinde tesislerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları titizlikle yürütülüyor.

Eylül ayında yeni sezonu açacak olan tesislerde hummalı bir çalışma yaşanıyor. Vatandaşların tesislerden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için hazırlık çalışmaları şimdiden başladı. Bu kapsamda Kocaeli'nin dört bir yanındaki tesislerde genel bakım-onarım ve temizlik işleri yapılıyor.

Büyükşehir'in, aynı zamanda uluslar arası müsabakalara evsahipliği yapan, Olimpik Buz Salonu bakıma giren tesisler arasında yer alıyor. Tesiste bulunan soyunma, doping ve kurutma odaları ile pistin boardlarının bakımına başlandı. Ayrıca, elektrik aksamı teknisyenler tarafından titizlikle kontrol ediliyor. Bu arada Buz Pateni sahalarını düzeltmek için kullanılan zamboni aracı da bakıma alındı.

Sezonda vatandaşların sıklıkla kullanıldığı futbol sahaları da yine bakım kapsamına alınan tesisler arasında bulunuyor. Körfez Esentepe Futbol sahasında boyama işleri, tel örgülerin düzeltilmesi, soyunma kabinleri ile tribün koltukları elden geçirildi. Değirmendere'deki Futbol sahasının aydınlatma çalışmaları ise sona erdi. Tesis yeni sezonda Değirmendereli futbol severlere evsahipliği yapacak. AyrıcaGebze'deki gözde futbol sahalarından biri olan ve adını Taçsız Kral'dan alan Metin Oktay Spor Tesisi'nde rutin bakım çalışmalarının yanı sıra stadın komple projektörleri ve elektrik aksamı elden geçirildi. Stadın yanında yapımına başlanan Amatör Evi'ndeki çalışmalar ise tüm hızıyla sürüyor.

Öte yandan Büyükşehir, sporun vazgeçilmezi olan tesisleşme konusundaki yatırım atağını hız kesmeden sürdürüyor. Bu çerçevede Gebze Yüzme Havuzu, Körfez'deki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Başiskele'deki futbol sahası ve Vezirçiftliği'ndeki kapalı spor salonundaki çalışmalar, Kocaelililere en kısa zamanda kazandırılmak üzere devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat