Özdilek

Güncel

Terziler Odası seçimini 17 Şubat'ta yapıyor

Terziler Odası'nın mevcut yönetimi, seçimin ilk etabı olan 07 Şubat tarihinde gerekli çoğunluğun sağlanamayacağını ve hazırlanamadığını ifade eden Faruk Sarı,seçimin 17 Şubat tarihinde yapılmasına kara aldı.

31 Ocak 2014 Saat: 00:37
Terziler Odası seçimini 17 Şubat'ta yapıyor
Terziler Odası seçimini 17 Şubat'ta yapıyor

Terziler Odası'nın mevcut yönetimi,  seçimin ilk etabı olan 07 Şubat tarihinde gerekli çoğunluğun sağlanamayacağını ve hazırlanamadığını bahane eden Faruk Sarı grubunun talebine olumlu yaklaşarak Sarı ve grubunun seçime daha rahat hazırlanabilmesi için seçimin ikinci etabı olan 17 Şubat tarihinde yapılması yönünde karar aldı. 

 

Şaziye Kahrımanlı arkadaşlarına yemekle duyurdu

 

Terziler Odası yönetiminde yer ala ne seçime aday olarak hazırlanan 35 yıllık terzi Şaziye Kahrımanlı,  kendisi ile aynı yönde hareket eden yeni yönetici arkadaşlarına bir yemek vererek seçim tarihindeki değişikliği yeni yol arkadaşlarına bildirdi. 

 

Kazanmak için tüm niteliklere sahibim 

 

Uzun bir süredir yönetimde yer almasına rağmen öne çıkmayı istemediğini fakat şartların kendisini böyle davranmaya ittiğini belirten Terziler Odası başkan adayı Şaziye Kahrımanlı, "Uzun bir süredir oda üyelerin yönelik çalışmalar yapamıyorduk ve üyelerimizden ağır eleştiriler alıyorduk. Bu durumda bir değişikliğe yani taze kana ihtiyaç olduğu ortaya çıkınca bende bunu yapabilecek niteliklere sahip olduğumu biliyordum ve arkadaşlarımda başkan adayı olmamı istediler. Bende canı gönülden kabul ederek aday oldum. Projelerimi ve yeni seçim tarihini arkadaşlarıma düzenlediğim bir yemekle duyurdum. Hepimiz Şubat Ayı'nın 17'si saat 12.00'de yapılacak oda seçimine hazırız ve kazanacağız" şeklinde konuştu. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat