Özdilek

Ekonomi

Terziler Odası Adayı Kahramanlı , Hızlı Başladı

Kocaeli Terziler Odası’nın 56 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın terzi Oda Başkanlığı’na adaylığını koyarak herkesi ilgisini çeken çalışmalarına hızlı başladı.

17 Ocak 2014 Saat: 13:24
Terziler Odası Adayı Kahramanlı , Hızlı Başladı
Terziler Odası Adayı Kahramanlı , Hızlı Başladı

Terziler Odası’nda 20 yıldır aktif olarak görev yapan ve yönetim kurulu üyeliği görevini başarıyla yürüten 30 yıllık terzi Şaziye Kahramanlı, odanın bir arpa boyu bile yol alamadığını düşünerek başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı.

Kendisi gibi yönetimden iki ve üyelerden bir olmak üzere üç erkeğe karşı müthiş bir mücadele veren Şaziye Kahramanlı, “Rakiplerim olan meslektaşlarım da benim gibi düşünerek en iyisini üretmek üzere başkanlığa aday oldular. Başta 42 yıldır bu görevi yürüten Ahmet Badem olmak üzere yönetim kurulu üyesi ağabeyimiz 72 yaşındaki Faruk Sarı ve üyelerimizden bir diğer arkadaş adaylıklarını benim gibi açıkladılar. Hatta sağda solda benim için kazanamaz ve bir erkek gibi yapamaz şeklinde konuşan adayların varlığını istemeyerek te olsa öğrenmiş bulunuyorum. Bu tür davranışlar beni üzmüyor aksine sadece daha fazla kendime inanmamı ve meslektaşım olan hanımlara daha çok güvenmemi sağlıyor. Ben bu ipi göğüsleyeceğim ve başkan olarak odanın başına geçeceğim diyorum. Herkes için hayırlısı neyse o olsun” şeklinde konuşuyor.

RAKİBİNİ ZİYARET EDEREK BAŞARI DİLEDİ.

Rakibi 72 yaşındaki Faruk Sarı’yı Yenidoğan’da ki dükkanında ziyaret eden Şaziye Kahramanlı rakibine seçimlerde başarılar diledi. Faruk Sarı ise, “Şaziye kardeşim benim kızım gibidir ama sonuçta bu bir seçim ve yarışı iyi olan kazansın. Kim kazanırsa kazansın oda kazanmış olacaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat