Özdilek

Spor

Tepecik hazırlıkları başladı

Geçen hafta deplasmanda Karacabey Birlikspor’a 1-0 mağlup olan Kocaelispor, bu hafta sonunda İsmetpaşa Stadı’nda sezonun son maçını oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarına hafif bir çalışma ile başladı

25 Nisan 2018 Saat: 16:26
Tepecik hazırlıkları başladı
Tepecik hazırlıkları başladı

Önceki hafta kendi sahasında Kızılcabölükspor ile 0-0 berabere kalarak, taraftarını büyük üzen Kocaelispor, pazar günü deplasmanda Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor’a 1-0 mağlup olarak son iki haftaya moralsiz bir şekilde girdi. Ligin bitimine iki hafta kalırken, bu hafta sonunda İsmetpaşa Stadında son kez taraftarının karşısında Büyükçekmece Tepecikspor karşısında sınav verecek. Yeşil Siyahlı futbolcular bu maçın hazırlıklarına İsmetpaşa Stadında hafif bir antrenman yaparak başladı.

 

Hafif bir çalışma yaptı

Bu hafta sonunda İsmetpaşa’da son kez lig mücadelesi verecek olan Kocaelispor, Tepecikspor maçının hazırlıklarına hafif tempolu bir antrenman ile başladı. Tam kadro olarak hazırlıklarına başlayan yeşil siyahlı futbolcular günün ilk çalışmalarına hafif tempolu koşular ile hazırlıklarına başladı. Ardından açma germe çalışmaları ile hazırlıklar sürdü. Teknik direktör Galip Gündoğdu nezaretinde yapılan antrenmanın son kısmında 10’ar dakikalık yarım saha çift kale mücadelesi sahne aldı.

 

Kıran kırana mücadele

Günün ilk antrenmanın son kısmında yeşil siyahlı futbolcular yarım saha çift kale mücadelede buluştu. Kırmızı takım ile yeşil takım arasında tek pas ve çift pas şeklinde geçen mücadelede kıran kırana bir çekişme yaşandı. Futbolcuların kıyasıya mücadelesi nefes kesen pozisyonlara sahne oldu. Çift kale mücadeleyi Kırmızı takım 6-4 kazandı. Kırmızı takımın gollerini Burak Süleyman (3), Sefa Narin, Burak Özbakır ve Ali Keten kaydederken, Yeşil takımın gollerini Mehmet Avcı (2) ve İshak (2) attı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat