Özdilek

Aşayiş

TEM'de kaza 5 yaralı

Gültepe Tüneli girişinde kaza 5 yaralı var.

26 Mart 2017 Saat: 17:19
TEMde kaza 5 yaralı
TEM'de kaza 5 yaralı

TEM otoyolundan İstanbul istikametine seyir halinde olan Fatih Çelik idaresindeki 26 ZF 249 plakalı otomobil, Gültepe Tüneli girişinde solama yaparken önünde seyreden Sedat Erdeğer idaresindeki 34 BG 8288 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkarak yolun sol tarafındaki acil çıkış kapısının beton bariyerlerine çarparak yolun ortasına savrulan otomobile hemen arkasından gelmekte olan  Zerrin Dirik idaresindeki 34 BM 4249 plakalı jip çarptı. Kazada 34 BG 8288 plakalı otomobil içinde bulunan sürücü Sedat Erdeğer araçta sıkıştı.Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu  kısa sürede olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen  itfaiye ekipleri   Kazaya karışan araçlardan birinin sürücü olan  Sedat Erdeğer’i yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu araçtran çıkarttı. 

Aynı araçta bulunan ve yaralanan eşi Neşe ile çocukları Murat Süleyman ve Neşe Erdeğer ambulanslarla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralanan ve alkollü olduğu iddia edilen 26 plakalı otomobil sürücüsü Fatih Çelik de ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat