Özdilek

Aşayiş

Telefon Aldığı Mağazaya Kamyonla Girdi

Emre Turan isimli müşteri satın aldığı ve sorun çıkaran cep telefonunu geri almayan elektronik mağazaya kullandığı kamyonuyla girdi.

8 Ocak 2017 Saat: 00:16
Telefon Aldığı Mağazaya Kamynla Girdi
Telefon Aldığı Mağazaya Kamyonla Girdi

İzmit İlçesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir elektronik eşya mağazasında, akşam saatlerinde  meydana gelen olayda, mağazadan daha önce  cep telefonu aldığı öğrenilen Emre Turan isimli Telefon sorun çıkarınca mağazaya geri getirdi. Ancak kendisi ile ilgilenilmedi.

Duruma oldukça öfkelenen genç, dışarıya çıktı ve kullanmış olduğu 41 K 3510 plakalı kamyon ile mağazaya çarptı. Olayda hem duvar hemde kamyon zarar gördü.

  Olay esnasında mağazada bulunan bir polis hemen Turan’ı gözaltına aldı. Mağaza yetkililerinin kendisi ile ilgilenildiğini söylenmesi üzerine, şahısın yapmış olduğu hareketten şüphelenildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Saldırının terör saldırısı olabileceğinden şüphelenilerek,  bölgeye uzman ekipler çağırıldı.

   Duvara çarpan kamyon uzman ve dedektör köpek  tarafından kontrol edildi. Araçta herhangi bir şey bulunmadı. Gözaltına alınan Emre Turan ın polis merkezinde ifadesi alınmaya devam ediyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat