Özdilek

Güncel

Teksen köyünde 35 kişi CHP'ye üye oldu

CHP Milletvekili Hürriyet’in de aralarında bulunduğu partili heyetin katıldığı rozet töreninde 35 Teksen-Kurtyeri sakinlerinin yanı sıra İstanbul’dan Kandıra’ya taşınan vatandaşlar CHP üyesi oldu.

31 Ekim 2016 Saat: 09:23
Teksen köyünde 35 kişi CHP'ye üye oldu
Teksen köyünde 35 kişi CHP'ye üye oldu

Kandıra’nın Teksen Köyü’nde gerçekleştirilen rozet törenine CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kandıra ilçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP İl Yöneticileri Bilgi Dehmen, Sabriye Şahin, Kandıra Belediyesi Meclis üyeleri Recep Şenol, Erdal Açıkgöz, Kandıra ilçe Kadın Kolları Başkanı Necla Ekinci Kuru, Kandıra Gençlik Kolları Başkanı Berkant Altaş ve partililer katıldı.

 Üye katılım töreninde 30’u kadın 35 Teksen Kurtyeri ve İstanbul’dan Kandıra’ya taşınan vatandaşlar  CHP’ye üye olurken, törende konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet , “Ülkenin şu anda içinden çıkmaya çalıştığı zor durumlarda CHP’nin ürettiği çözümleri sizlerle birlikte hep bir dilden dillendirmek isteriz. Bunu göremeyen insanlarımıza sizin eliniz ve dilinizle anlatmak çok kıymetli. Sizin bize ses olmanız ve güç katmanız çok önemli. Bütün sorunları birlikte olduğumuz zaman çözebiliriz. Bu ülkeyi iktidarın nereye sürüklediğini görebiliyoruz ve buna hep birlikte dur demek zorundayız” dedi.

Konuşmaların ardından CHP’ye olanlara CHP rozetleri takıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat