Özdilek

Çevre

Tehlike Durakları.!

Yeni Kandıra yolu üzerinde tespit edilen noktalara konulan durak yerleri sonrası ortaya çıkan çarpıcı gerçek, il ya da İzmit İlçe trafik komisyonunun cinayete teşebbüs eder gibi kararlar aldığını ortaya çıkardı.

24 Haziran 2014 Saat: 14:38
Tehlike Durakları.!
Tehlike Durakları.!

Alın size durak, ölümüne kullanın…

Kocaeli İl Trafik Komisyonu ya da İzmit İlçe trafik komisyonunun aldığı kararlarla kent merkezinde durak yerleri belirlenebiliyor. Yani vatandaş isteğine göre istediği yere durak belirleyemiyor. Hal böyleyken, yeni Kandıra Yolu üzerindeki durak yerleri adeta ölüme davetiye çıkarmaya revam ediyor. Sanki yetkilileri alın size durak ölümüne kullanın der misali durak yerleri belirlemiş görünüyor.

Ölümüne tehlike yaratan duraklar belli

Kandıra yolu üzerindeki en tehlikeli durak yerleri olarak bilinen Çayırköy durağı, Muratoğlu sapağı durağı, Esentepe Durağı ve Tekkeköy Kavşağı durağı olarak dikkatleri çekerken yarısı yol üzerinde diğer yarısı da yol dışında olacak şekilde düzenlenen duraklar ölümüne kullanılmak zorunda kalınıyor.

Harita üzerinden mi belirleniyor

Ölüme davetiye çıkarılır tarz da belirlendiği düşünüler duraklar için ağır ithamlarda bulunulan İl trafik ya da ilçe trafik komisyonu üyelerinin harita üzerinden belirlemelerde bulunduğu suçlamasında bulunuldu. Harita üzerinden işlerine gelen noktalara duraklar yerleştirildiği ve bunun için de trafik komisyonu üyelerinin hiçbir insan evladının yapmayacağı tarzda davranışlar sergilediği iddia edildi.

Daha çok belediye otobüsleri kullanıyor

İl veya ilçe trafik komisyonlarının mutat toplantılarda bir araya gelerek harita üzerinden belirlediği iddia edilen durak yerleri için daha çok belediye otobüslerinin kullandığı yerler olarak bilinen durakların tehlike yaratmaya devam etmesinin önüne geçilemediği de ifade ediliyor. Yaz sezonunun da gelmesi ve Kandıra Yolu’nun yoğun olarak kullanılmasının başlamasıyla otobüs duraklarının ölüm tehlikesi yaratmaya devam edeceği savunuluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat