Özdilek

Aşayiş

Tedavi için geldiği hastanede intihar etti

İddialara göre psikolojik sorunları bulunan ve eşi ile birlikte tedavi amacıyla hastaneye gelen Rahime S. (45) isimli bayan, 7 katlı hastane binasının terasına çıkarak kendisini aşağıya bıraktı.

6 Şubat 2018 Saat: 16:42
Tedavi için geldiği hastanede intihar etti
Tedavi için geldiği hastanede intihar etti

Kocaeli Devlet Hastanesinin kısa bir süre önce  açılan yeni binası, üzücü bir intihar olayına sahne oldu.  İddialara göre  psikolojik sorunları bulunan ve eşi ile birlikte tedavi amacıyla hastaneye gelen Rahime S. (45) isimli bayan,  7 katlı hastane binasının  terasına çıkarak kendisini aşağıya bıraktı.   Metrelerce yükseklikten aşağıya düşen  kadın, hastenin 1 ci katında bulunan çıktıntıya çarptıktan sonra  zemine düştü.  Hastane görevlileri ve hastaneye gelen vatandaşlar hemen olay yerine koştu. Ağır yaralanan kadına, önce Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisinde müdahale edildi. Ardından  Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. tedavi gördügü hastanede hayatını kaybetti . Olay yerinde incelemelerde bulunan polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatt. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat