Özdilek

Aşayiş

Tedavi dönüşü kaza,1 ölü 1 yaralı

İstanbul'dan tedavi dönüşü ,Kartepe mevkinde kaza yapan çitten 1 i öldü diğeri yaralı olarak tedavi altına alındı.

6 Ağustos 2017 Saat: 19:10
Tedavi dönüşü kaza,1 ölü 1 yaralı
Tedavi dönüşü kaza,1 ölü 1 yaralı

Kocaeli Kartepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir aracın şarampole uçması sonucu 1 kişi öldü. 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere ve iddilara göre;Kastamonu ilinde ikamet eden ve bir fabrikaa işçi olarak çalışan şevket Özdemir(32) ile eşi Serap Özdemir(36) tüp bebek tedavisi için 3 gün önce İstanbul’a geldi. Tedavileri biten çift Sabah saatlerinde eve dönme için yola çıktı. Şevket Özdemirin kullandığı 37 LB 536 plakalı araç,D-100 Karayolu Kartepe Tepetarla mevkiinde kendisi ile aynı yönde seyir halinde giden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 PH 0099 plakalı araçla çarpıştı.  Çarpışmanın etkisiyle Şevket Özdemir kullandığı 37 LB 536 plakalı otomobil şarampole uçtu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine İtfaiye, Kara yolları, 112 Acil ve Polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler şarampole uçan araç içerisindeki yaralı olan sürücü Şevket Özdemir’i çıkartarak sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ağır yaralanan eşi Serap Özdemir ise sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde öldüğünü belirledi.  Serap Özdemir’in cenazesi Büyükşehir Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracı ile otopsi için İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından Kastamonu’da toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Şarampole uçan araç çekici ile otoparka götürülürken Polis ekipleri yaşanan olayın ardından soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat