Özdilek

Güncel

TBMM Arama Kurtarma Ekibi de deprem bölgesinde

AFAD’ın koordinasyonunda yürütülen arama kurtarma çalışmalarına, TBMM de itfaiye ekipleri ve sivil savunma uzmanlarıyla dahil oldu.ANKARA (İGFA) - TBMM itfaiyecileri ve savunma uzmanlarından oluşan 31 kişilik ekip, AFAD’ın yönlendirdiğ...

9 Şubat 2023 Saat: 12:05
TBMM Arama Kurtarma Ekibi de deprem bölgesinde
TBMM Arama Kurtarma Ekibi de deprem bölgesinde

AFAD’ın koordinasyonunda yürütülen arama kurtarma çalışmalarına, TBMM de itfaiye ekipleri ve sivil savunma uzmanlarıyla dahil oldu.

ANKARA (İGFA) - TBMM itfaiyecileri ve savunma uzmanlarından oluşan 31 kişilik ekip, AFAD’ın yönlendirdiği Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katkı veriyor.

Bu arada TBMM Başkanlığı'nın başlattığı ayni yardım kampanyasında toplanan acil ihtiyaç malzemelerini taşıyan TIR da yine AFAD’ın yönlendirmesiyle yardım malzemelerini Hatay’da vatandaşlara ulaştırdı.

Malzemeler AFAD tarafından bölgedeki vatandaşlara dağıtılırken, kampanyada yardım toplama süreci devam ettiği ve AFAD’ın, bölgedeki ihtiyaca göre belirlediği malzemeler, koordineli şekilde bölgeye ulaştırılmaya devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat