Özdilek

Güncel

Tavşantepe’de baba ile kızını vurdular

Tavşantepe’de meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Yaşanan silahlı kavgada baba ile kızı vuruldu. Babanın durumu ciddiyetini korurken, kızı ise hafif yaralandı.

24 Aralık 2014 Saat: 17:50
Tavşantepe’de baba ile kızını vurdular
Tavşantepe’de baba ile kızını vurdular

İzmit Tavşantepe Mahallesi Gezici Sokak’ta meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan iki aile birbirlerine girdi. Olayda bir baba ile kızı pompalı tüfekle vurularak yaralandı. İddialara göre olay şöyle gelişti: Tavşantepe Gezici Sokak’ta ikamet eden Fikret Özariş’in (42), Tavşantepe Mahallesi Mutluluk Sokak’ta ikamet eden bir aile ile husumeti bulunuyordu. Aşırı derecede alkol alan Mahsun O. ile aile fertleri Fikret Özariş ile kavga etti.


MAHALLE KAVGASI
Kavganın büyümesi üzerine Mahsun O., evden aldığı pompalı tüfekle Fikret Özariş’in evine doğru ateş açmaya başladı. Bu esnada evinin önünde bulunan Fikret Özariş, karnına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken yanında bulunan 18 yaşından küçük kızı F.Ö. de elinden ve kolundan yaralandı. Yine Mahsun O.’nun açtığı ateş sonucunda Özariş ailesinin evinin camları kırıldı.


ÇEVİK KUVVET GÖNDERİLDİ
Olay sonrasında büyük korku yaşayan Özariş ailesinin fertleri ağır yaralı Fikret Özariş ile kızı F.Ö.’yü kamyonete bindirerek karga tulumba Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Olayın duyulmasıyla birlikte çok sayıda polis ekibi olay mahaline sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri, bölgede bulunan iki aileye ait kalabalığı dağıtarak önlem aldı. Mutluluk ve Gezici Sokak, güvenlik şeridiyle sarıldı.


ZANLILAR GÖZALTINA ALINDI
Bölgeye giden polis ekipleri baba ile kızını yaralayan Mahsun O. ile olaya karıştığı iddia edilen 2 kardeşini gözaltına aldı. Seka Devlet Hastanesi’nde sağlık raporu alınan zanlılar, İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Öte yandan olay sonrasında vurulan iki kişinin yakınları Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne akın etti. Burada taşkınlık yapan aile fertlerini çevik kuvvet polisi güçlükle sakinleştirdi.


AMELİYATA ALINDI
Olay yerine polis ekipleri uzun süre inceleme yaparak delil topladı. Öte yandan Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan F.Ö. tedavisinin ardından taburcu olurken babası Fikret Özariş’in ise yapılan ameliyatının ardından aynı hastanenin kalp- damar cerrahisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili başlatmış olduğu soruşturma sürüyor. Şahıslar ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat