Özdilek

Siyaset

Tatar: “Sandığa Saygı, Mücadeleye Devam"

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, 30 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi.

3 Nisan 2014 Saat: 13:49
Tatar: “Sandığa Saygı, Mücadeleye Devam"
Tatar: “Sandığa Saygı, Mücadeleye Devam"

Tatar, Seçim sonuçlarının bir yenilgi olduğunu ancak bunun nedenlerinin basit bir şekilde değerlendirilemeyeceğini ifade ederek, genel merkezden üyelere kadar her kademede seçim sonuçlarının masaya yatırılarak gerekli derslerin çıkarılması gerektiğini vurguladı.

AKP’DEN BİLE ÇOK ÇALIŞTIK

Tatar yaptığı açıklamada, “ Gebze 20 yıllık birikmiş sorunlar olduğu bir kent. Çözüm için isabetli projeler hazırladık.  Demokrasiye ve üyelerin iradesine saygı duyduğumuz için, demokratik bir şekilde ön seçim yaparak belediye başkan adayımızı belirledik. Yine meclis üyelerimiz de demokratik bir şekilde belirledik. Tecrübeli, şaibesiz, pırıl pırıl bir başkan adayımız var. Yine meclis üyelerimiz de öyle. Seçim çalışmaları için parti olarak seferber olduk.  Öyle ki,  her kademedeki arkadaşlarımız gece gündüz çalıştı. AKP bile bizim kadar çalışmadı. Gitmediğimiz yer, ulaşmadığımız vatandaş kalmadı. Kampanyayı seviyeli bir şekilde yürüttük, başkalarını karalamak yerine kendimizi ve projelerimizi anlattık. Buna rağmen başarısız olduysak, bunun etraflıca değerlendirilmesi gerekiyor” diye konuştu.

BİZ KENDİMİZ HAKLI ÇIKARMA PEŞİNDE DEĞİLİZ

Tüm bunlara rağmen başarılı sonuç alınamamasının basit nedenlere bağlanamayacağını, çok yönlü olarak değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Tatar, “Elbette bizim de hata ve eksiklerimiz olmuştur. Bunun hesabını vermekten de kaçınmayız. Kendimizi haklı çıkarma peşinde hiç değiliz.  Biz kendi adımıza çalışmalarımızı ve yenilgiyi masaya yatıracağız.  Parti olarak da sosyolog,, pedagoglar ve siyaset bilimcilerinin özellikle Kocaeli’deki sonuçları değerlendirmesi gerekiyor”dedi.

MÜCADELEDEN ÖDÜN VERMEYİZ

Aylardır parti üyeleri ve gönüllü destekçiler ile sokaklarda olduğunu, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, göreve yeni gelen meclis üyeleri ile Gebze’nin sorunlarını takip edeceklerini, halkın sorunlarını dile getireceklerini, halkın yararına olmayan kararlara karşı çıkmaya devam edeceklerini,  muhalefet görevini yerine getireceklerini ifade eden Tatar, “Eksik ve hatalarımızı masaya yatıracağız. Biz anlatamıyorsak, bunun nedenlerini, halk anlattıklarımızı almak  istemiyorsa bunun nedenlerini bulmaya çalışacağız. Başarısız olduk diye, mücadeleden, çizgimizden ödün verecek değiliz. CHP olarak mücadelemize devam edeceğiz.  Genel seçimlere hazırlanacağız”diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat