Özdilek

Kültür/Sanat

Taşköprülüleri Kimse Siyasi Malzeme Haline Getirmesin

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Kocaeli İli Körfez İlçesi Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Arabacı, Taşköprülüler Derneğini kullanarak birilerinin siyasi arenada şov yaptığını söyledi.

Taşköprülüler Derneği’nin aylardır kapalı olmasına çok üzüldüğünü belirten Arabacı, “Bu güne kadar dernek hep basamak aracı olarak kullanılmıştır. Kendi şahsi çıkarlarına alet edilmektedir. Birçok insan, bu dernek sayesinde bir yerlere geldiler. Bu günde bu derneği kullanarak bir yerlere gelmek isteyen insanlar var. Bu son derece yanlıştır. Taşköprülü olarak, derneğe üye yapılmadığını üzüntü ile öğreniyoruz. Bu dernekte olanlar neden üye yapmıyorlar? Neden derneği açık tutmuyorlar. Siyasi arena hareketlendiği zaman birileri yine siyasete zıplayacak. Amacı, gösteri yapmak ve hava atmaktır. Bu yanlıştır. Artık bunlara dur dememiz gerekir. Derneği kimse kullanmasın. Kimse dernek sayesinde başkan danışmanı olmasın.”dedi.

       Kendisinin de dernek başkanı olduğunu ve Taşköprülülere üye olamayanları derneğine beklediğini belirten Arabacı, ‘Biz Mevlana gibi düşünüyoruz. Herkese kapımız açıktır. Biz, bir şeyler hesaplamıyoruz. Biz hizmet düşüncesi içerisinde hareket ediyoruz. Kısa süre önce kurulmasına rağmen derneğimiz, çok önemli faaliyetlere imza attık. Atmaya da devam ediyoruz.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat