Özdilek

Siyaset

Taşeron işçilerin takipçisi olacağız

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

28 Ekim 2014 Saat: 12:34
Taşeron işçilerin takipçisi olacağız
Taşeron işçilerin takipçisi olacağız

Küçükkaya, “İzmit Belediyesi’ne taşeron işçiler alındı. Genç işçilerin kadroya alınıp alınmayacağının takipçisi olacağız” dedi.

 

DELİ SORULAR

Konuşmasına; Hakkari’de yaşanan saldırıda hayatını kaybeden şehit askerlere taziyelerini sunarak başlayan Küçükkaya, “Hakkari’de şehit olan üç askerimizin ailelerine sabır, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Genellikle şehit cenazelerinin olduğu günlerde belki en makulü susmak ve yarayı kaşımamaktır ama bazı deli sorularda aklımızı zorluyor. Sayın cumhurbaşkanı, bütün seçim galibiyetlerinde balkona çıkar ve bugün sadece Türkiye değil, Kabil de Bosna da kazandı derdi. Başbakan Davutoğlu da bu konulara ilgili gözükmesine rağmen aslında ilgilenmez. Artık bu devlet büyükleri ülke dışıyla değil, ülkeyle ilgilensin” ifadelerini kullandı.

 

OMASI GEREKEN YAKINLIK

Sözlerine devam eden Küçükkaya, Baro’da yapılan seçimleri olması gereken yakınlıkta takip ettiklerini belirterek “İki parti üyemiz Hakan Lamper ve Sertif Gökçe seçimler için adaylığını koydu. Centilmence geçen yarışı Sertif Gökçe kazandı. Sertif ağabey, benim gençlik kollarında birlikte mücadele ettiğim isimlerden biridir. Baro, ülkemizde yaşanan hukuksuzluklara karşı direnen kurumların başında gelmektedir. İlimizde de bu görevi Sertif ağabeyimizin başarılı bir şekilde yürüteceğini düşünüyorum” dedi.

 

10 KASIM’DA MEVLİT

Daha sonra Küçükkaya, 10 Kasım’da  Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına parti programları ile birlikte  Yeşilova’da  mevlit okutacaklarını belirtti “Bu programımıza Mehmet Bekaroğlu ve Tuncay Özkan da katılacak. Kasıtlı olarak bu iki ismi seçtik. 22-23 Kasım tarihleri arasında bir arama konferansı yapacağız. Cuci Otel’de yapılacak program konaklamalı olacak. Erkek katılımcılar için 230, bayan ve genç katılımcılar için 200 lira olarak belirledik. Partililerimizin bu programa katılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ADALETSİZLİK

Son olarak Hakim ve vekil maaşlarına yapılan zamları eleştirdiğini belirten Küçükkaya, “Hakim ve milletvekillerine yapılan zamlar ülkemizdeki gelir adaletsizliğinin ne boyuta ulaştığını gözler önüne sermektedir. Yöneticiler adil davranmalı” dedi. Sözlerini devam ettiren Küçükkaya, “İzmit Belediyesi’ne çöp işlerine taşeron alarak çok fazla genç arkadaşımız alındı. Önümüzde çöp işleriyle ilgili ihaleler olacak. Biz bu genç arkadaşlarımızın taşerondan kadroya geçirilip geçirilmediğinin takipçisi olacağız” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat