Özdilek

Aşayiş

Tartıştığı yolcusunu bıçakladı

Durağı kaçıran yolcusuyla tartışan sürücü müşterisini bıçaklayarak kaçmaya çalıştı.

9 Ocak 2018 Saat: 11:47
Tartıştığı yolcusunu bıçakladı
Tartıştığı yolcusunu bıçakladı

     İzmit İlçesi Vilayet durağında meydana gelen şaşırtıcı olay şu şekilde gelişti.  S.Ö(43)  isimli şahıs, Sakarya ilinden Sakarya-İzmit arası çalışan minübüse bindi.  Şoföre  İzmit’te   bir AVM’nin ismi ile bilinen durakta ineceğini söyledi.  Araç şoförü M.S.D(39),  İzmit’e girdikten sonra   seyir halinde giderken   her ne kadar durakların isimlerini söyleyerek inecek varmı  demesine rağmen,  kulaklık taktığı ve müzik dinlediği öğrenilen yolcu S.Ö duymadı. Minübüste bulunan S.Ö, ineceği durağı 1 durak geçtiğini fark edince  şoförle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma  bir anda kavgaya dönüştü.

  Minübüs şoförü üzerinde taşıdığı bıçak ile  S.Ö’yü yaralayarak olay yerinden    kaçtı. Araçtan inen yolcular ve  çevrede olayı görenler hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri  karın boşluğundan yaralanan S.Ö’yü alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağşı Cinayet Büro Ekipleri, olay yerinden aracı ile kaçan şoförü  İzmit Orduevi mevkiinde  yakaladı. Minibüs Şoförü  M.S.D  biten işlemleri sonrasında  sabah saatlerinde adli merciilere sevk edildi.   Öte yandan olayda yaralanan  S.Ö’nünde, olay sırasında alkollü olduğu öğrenildi.  Hayati tehlikesi bulunan yaralı yolcunun hastanede tedavisi sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat