Özdilek

Turizm

Tarihi Sempozyum Wellborn Luxury Hotel’de…

Kocaeli’nde 5 yıldızlı konfor sunan Wellborn Luxury Hotel; Tarihi Sempozyuma ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyacak…

26 Nisan 2014 Saat: 21:10
Tarihi Sempozyum Wellborn Luxury Hotel’de…
Tarihi Sempozyum Wellborn Luxury Hotel’de…

Saraydaki  hizmet anlayışı  ve sahip olduğu konforun yanı sıra,  hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren sayısız organizasyona da ev sahipliği yapmış olan Wellborn Luxury Hotel, 02-04 Mayıs 2014 tarihleri arasında  ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  gerçekleştirilecek olan  Ana teması Akça Koca ve Kocaeli Tarihi olan “Uluslararası Gazi Akça Koca ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu”na  ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

Bu sempozyum, tarihi süreç içinde Kocaeli Yarımadası’nda yaşanan siyasal, sosyal ve ekonomik olayları ele alacak olup amacı, yerel tarih çalışmaları kapsamında Kocaeli Tarihi araştırmalarına ve kültürüne katkı sağlamak, akademisyenler arasındaki iletişim ve işbirliğini güçlendirmek, aynı zamanda Kocaeli’nde Osmanlı kuruluş döneminin en önemli simalarından biri olan Gazi Akça Koca’yı anmak ve gündeme taşımaktır.

 

24 oturumdan oluşan Sempozyumun açılışı 02 Mayıs Cuma günü saat 15:00 ‘de Protokolün konuşması ile başlayıp, Prof. Dr. Azmi ÖZCAN, Prof.Dr. İlber ORTAYLI, Prof. Dr. Özer ERGENÇ ve Prof. Dr. Enver KONUKÇU’nun konuşması ile devam edip  “Akça Koca Tarih Ödülleri” ile başlamış olacak.

 

Toplamda 3 gün sürecek olan Sempozyum, 04 Mayıs Pazar Akşamı, Wellborn Luxury Hotel, Liman Restaurant’ta alacakları Açık Büfe Akşam yemeği ile son bulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat