Özdilek

Ekonomi

Tarihi kampanyada son gün 2 Ekim

Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı yüzde 0.50 faiz oranı, peşinatın 30 ay taksitlendirilmesi ve vade farksız 30 ayda ödeme fırsatları sunan kampanya 2 Ekim’de sona eriyor.

29 Eylül 2014 Saat: 14:41
Tarihi kampanyada son gün 2 Ekim
Tarihi kampanyada son gün 2 Ekim

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Kocaeli’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsatlarla dolu kampanyada son günlere girildi. Teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde, 2 Eylül’de başlatılan ve sadece 30 gün için geçerli olacak kampanya fırsatları 2 Ekim’de sona eriyor. Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde bugüne kadar gerçekleştirdiği en iddialı ve en avantajlı kampanyada son derece önemli fırsatlar sunuluyor.


30 TAKSİDE BÖLÜNÜYOR
Büyük ilgi gören kampanyada banka kredisi kullanacaklar için yüzde 0.50 faiz oranı uygulanırken, peşinat tutarı 30 taksite bölünüyor. Banka kredisi kullanmak istemeyenlere ise vade farksız, 30 taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Kampanyada 24 ay vadeli banka kredisi kullanımında faiz oranı yüzde 0.14’e kadar düşüyor.


Pekdemir kalite ve güvencesiyle, Kocaeli’nin yükselen yıldızı Başiskele’de hayata geçirilen projede teslimler sadece 10 ay sonra, Temmuz 2015 tarihinde başlayacak.


3YÜZDE 70’İ SATILDI

Şu ana kadar yüzde 70’inin satışı tamamlanan toplam 936 konutluk proje, aileler için keyifli bir yaşam alanı, yatırımcılar için önemli kazanç fırsatı sunuyor. Tarihi kampanyada sunulan fırsatlar özetle şöyle: Banka kredisi kullanacaklardan evin satış değerinin sadece yüzde 1’i peşin olarak alınıyor. Kalan yüzde 24’lük peşinat vade farksız olarak 30 eşit taksite bölünüp, senet yapılıyor. Bankadan da yüzde 0.50 gibi, bugün ülkemizde pek rastlanmayacak, Pekdemir müşterilerine özel bir faiz oranından kredi kullanma imkanı sağlanıyor.


İSTEYEN TAŞINABİLİR
Daha kısa vadeli kredi kullanımlarında faiz oranı daha da düşüyor. Üstelik, ev sahibi olanlar, aylık taksitler halinde daha peşinat ve banka kredisi geri ödemesini yaparken, isterlerse evlerine taşınabiliyor, isterlerse kiraya vererek gelir elde etmeye, ödemelerinin bir bölümünü kira geliriyle karşılamaya başlıyorlar. Kampanya kapsamında, banka kredisi kullanmak istemeyenler için Pekdemir’in özel ödeme modeli uygulanıyor. Bu ödeme modelinde evin satış fiyatı üzerinden sadece yüzde 20’si peşinat olarak alınıyor.


TEMMUZ 2015’TE TESLİM
İleri bir tarihe yüzde 20’lik bir ara ödeme konuluyor. Kalan yüzde 60’lık tutar ise vade farksız olarak 30 eşit taksite bölünüyor. Bu modeli tercih edenler hiç faiz yükü taşımadan ödemelerini daha kısa sürede tamamlarken evini teslim aldıktan sonra kiraya vererek ödeme yükünü hafifletebiliyorlar. Zamanında teslim politikasına büyük önem veren Pekdemir İnşaat, 936 konutluk projeyi bir bütün olarak tamamlayarak Temmuz 2015 tarihinden itibaren teslim etmeye başlayacak.

 

DAİRE TİPİNE GÖRE FİYAT
Evimiz Kocaeli’nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 110 bin liradan, 3+1 daireler 150 bin liradan, 4+1 daireler ise 232 bin liradan başlıyor. Evimiz Kocaeli projesi hakkında detaylı bilgi almak için Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi Karamürsel Caddesi No: 337 adresindeki satış ofisine ulaşabilir, www.evimizkocaeli.com adlı web sitesini ziyaret edebilir ya da 0262 323 70 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat