Özdilek

Siyaset

Tarhan: 'Utandıran kitapçık'

CHP’nin Akmeşe’de Meclis üyesi adayları Emrah Efe ve Hasan Satılmış’ın organizesinde gerçekleşen miting geniş katılımla gerçekleşti.

16 Mart 2014 Saat: 18:00
Tarhan: 'Utandıran kitapçık'
Tarhan: 'Utandıran kitapçık'

Etkinlikte, 25 genç CHP’ye üye oldu. CHP Büyükyehir Başkan adayı Tahsin Tarhan, Karaosmanoğlu’nun vaatülerinin yer aldığı kitapçığı gösterdi, “Bu kitapçığa bakmaktan utanıyorum” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın da yer aldığı mitingte konuşan İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen,

“Artık bizim ismimiz ve resmimizden de korkuyorlar. Bütün şehirdeki resmimizi toplasalar da biz koşa koşa Belsa’ya yerleşeceğiz” dedi.

Elinde Ağır Abi diye tanımladığı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun seçim vaatlerinin olduğu kitapçıkla kürsüye çıkan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, “Üç tane baraj yapacaklarmış. Siz kendinizi Sefa Sirmen mi sandınız? Teleferik yapacakmış, metrobüs yapacakmış, Körfez’de köprü yapacakmış, kongre merkezi yapacakmış. Bu kadar yalan söylenmez. Ben bu kitapçığa bakmaktan utanıyorum. 5 yıl önceki kitapçığı tekrar basıp vatandaşı kandırıyorlar” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat