Özdilek

Siyaset

Tarhan; Teröre alışmadık, alışmayacağız!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 13 mart 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen katiam ile ilgili açıklama yaptı.

15 Mart 2016 Saat: 01:47
Tarhan; Teröre alışmadık, alışmayacağız!
Tarhan; Teröre alışmadık, alışmayacağız!

Tarhan'ın açıklaması şöyle:

13 Mart 2016 tarihinde Ankara’da terörün karanlık yüzü bir kez daha kendini göstermiştir.

Ülkemizin başkenti son 5 ay içinde 3’ncü defa terör eylemi ile sarsılmıştır. Söz konusu saldırılar karşısında “Güvenlik zaafiyeti yok” benzeri açıklamalar, yitirdiğimiz yurttaşlarımıza ve ailelerine karşı en hafif tabir ile saygısızlıktır.

Terörü her nereden gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz. Ülkemizde süregelen kaos ortamının bir an önce bitirilmesi gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz.

Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde, toplumsal barış ve huzurumuza yönelik bu saldırılar karşısında kararlılıkla duracaktır.

Bir kez daha belirtmek isterim ki; Teröre alışmadık, alışmayacağız. Kararlılıkla terörün ve terörden medet uman odakların karşısında olacağız. Terör karşısında gerekli önlemleri almayanlar hem halkın vicdanında, hem de bağımsız mahkemeler önünde hukuk çerçevesinde hesap verecektir. Siyaset kurumu bir an önce Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çözümü üretmelidir.

Bilinmelidir ki; siyaset, bahane değil çözüm üretme yeridir.

Bilinmelidir ki; kişisel hırslar uğruna oluşturulan yönetim zaafiyeti, bu güzelim ülkede anaları ağlatmaktadır.

Bu nedenle siyasi sorumlular hesap vermelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle;13 Mart’ta gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, acılı ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat