Özdilek

Siyaset

Tarhan, halka dokunuyor

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, seçim çalışmaları kapsamında büyük önem verdiği esnaf ve dernek ziyaretleri devam ediyor.

18 Şubat 2014 Saat: 11:03
Tarhan, halka dokunuyor
Tarhan, halka dokunuyor

 

Geçtiğimiz pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programının ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, seçim çalışmaları kapsamında büyük önem verdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Tarhan, önceki gün İzmit’te esnafı ziyaret edip, sorunlarını dinledi.Tarhan’ın esnaf ziyaretinde İl yöneticileri Asude Fırat Özkan ve Nejat Bayhan, Belediye meclis üyesi Şaban Sarıgülle ile partililer Hüseyin Erol, Kaya Arslan ve Naciye Uysal eşlik etti.

ESNAFIN YANINDA OLACAĞIZ

Esnafın tek tek elini sıkan ve onlarla sohbet eden Tarhan,” Herkese büyük sorumluluk düşüyor. Esnafın sorunlarını iyi biliyorum. Yerleşik kent esnafını koruyacağız. Dünya’nın tüm ülkelerinde kent esnafı korunur. AVM’ler şehrin 25, 30 km dışarısında olur. Burada ise AVM’ler kentin merkezinde bulunuyor. Bu yönetim kent esnafını bitirmeye çalışıyor. Buna izin vermeyeceğiz. Her zaman yanınızda olacağız” diyerek kent esnafının yaşamasını istediğini bunun içinde elinden geleni yapacağını söyledi.

CHP MUHALEFET YAPAMIYOR

CHP’nin yeterince muhalefet yapamadığı dile getiren esnaflar,” AVM’lerden dolayı oldukça sıkıntılı yaşamaktayız.Kent esnafının yaşaması için AVM’lerin hafta sonları ve akşam 8’den sonra kapalı olmalarını istiyoruz.”dedi Tarhan’da esnaflara muhalefet yaptıklarını ama seslerini duyurmakta sıkıntılar çektiklerini ve her alanda önlerinin kesildiğini ifade etti.

HUKUK İSTİYORUZ

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kocaeli Şubesi’ni de ziyaret eden Tarhan’a, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Şahin,” Türkiye’nin durumu belli. Her gün bir yolsuzluk haberi çıkıyor, her gün bir ses kaydı ortaya çıkıyor. Dünya’da görülmemiş şeyleri Türkiye’de görmeye başladık. Bunların hepsi hukuksuzluğa işarettir. Biz artık hukuku olan bir ülkede yaşamak istiyoruz. Bu yüzden sizleri bu süreçte sonuna kadar destekliyoruz “ dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat