Özdilek

Siyaset

Tarhan, gençlere yemek verdi

Tahsin Tarhan CHP Gençlik Kollarına yemek verdi.

12 Ocak 2014 Saat: 19:46
Tarhan, gençlere yemek verdi
Tarhan, gençlere yemek verdi

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan il ve 12 ilçenin partili gençlerine KYÖD tesislerinde bir akşamüzeri yemeği verdi. Yemeğe CHP milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, Il Başkanı Yalçın Kuşkan ve İzmit Ilçe Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen'de katılırken toplam 350 kişilik servis açıldı ama yemeğe yaklaşık 600 CHP'li genç katıldı. Her ilçenin gençlik kolları başkanları da yemekte hazır bulundular.

Kocaeli Il Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu açılış konuşmasını yaptı ve sırasıyla önce Tahsin Tarhan'ın ve daha sonra da Sefa Sirmen'in konuşmalarını yapmak üzere mikrofona çağırdı. Heryer gezi heryer direniş sloganını değiştiren gençler, her yer rüşvet her yer yolsuzluk sloganları attılar.

CHP il Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, "Yerel iktidar olacağımıza o kadar çok inandık ki tüm gençler'de sizin inancınızı paylaşıyor ve arkanızdalar bilesiniz. CHP iktidar olmalıdır ve başörtüsü ile milletin duygularını istismar edenlere gereken dersi vermeliyiz. Bugün yerel iktidarın habercisidir. AKP iktidarına son vermeye hazırız ve her konuda bilgisi bulunan gençlerle abi diyeceğimiz bir KBB başkanına hazır mısınız? " dedi.

İzmit belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, "Değerli genç kardeşlerim, katılımınızdan ötürü hepinizi kutlarım. Türkiye artık CHP'ye kavuşuyor. Artık Türkiye'ye tekra iktidar olmanın hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuzu sizleri görünce iyice düşünmeye başladım. Türkiye 'de ilk kez çöp arıtma tesisini biz kurduk. Ilk barajı olan il biziz. Doğalgaz'ı Ankara v İstanbul'dan sonra getiren üçüncü il olmamıza rağmen sattılar. İzmit kokan bir şehirdi. Uzaydan elektrik üretip satan bir kurulmuştur. Kocelispor bugün üçüncü Lig'te mücadele eder hale geldi. AKP adalet ve kalkınma partisi ama ben adaletleri olmadığı için adaleti kaldırıyorum. Dün ilk kez yürüyüş yaptılar. Çiftçinin ve işçinin hakkını korumak için yolsuzlukları ve hırsızları korumak için yürüyüş yaptılar. Dünya da böyle bir yürüyüş hiç olmamıştı. Güya yoksulluğu bitireceklerde. Önce mücahittiler, sonra müteahhit daha sonra da müsait oldular. Hepimizin yolu açık olsun" dedi.

Tahsin Tarhan, "Hepinizi gezi ruhuyla selamlıyorum. Artık meydanlara inmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gençler olarak sizlerin yaşadığı sorunların hepsine vakıfım. Burası bir üniversite kenti ama üniversite gençliği için yapılmış tek birşey bile bulamadım. Kentin tüm sorunlarını ve çözümlerini de biliyoruz. Bugün Bursa ile Kocaeli'ni her açıdan bir karşılaştırın neler yapılıp neler yapılmadığını görürsünüz. Sahili kente kazandıracağız. Sahile kent arasına giren yolu kaldıracağız. Kocaeli üniversite kestiyse Kocaeli ayağa kalkmalıdır. Birlikte çalışıp birlikte kazanalım ve birlikte kenti yönetelim"dedi ve herkesin birbiriyle ellerini birleştirip Necmettin Erbakan misali bir yemin ettirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat